
Malzemeler:
1 adet levrek (Yaklaşık 1 kg. - 3 kişi için ideal)
250. gr mantar (biz küçük kavanoz konserve mantar kullandık)
2 adet kuru soğan
1 adet patates
Dilediğiniz kadar top karabiber
4-5 yemek kaşığı tereyağ
2-3 diş sarımsak
Yapılışı: Temizlenmiş levreği yıkadıktan sonra yağlı kağıtla kapladığınız tepsinize yerleştirin. Kenarlarına patatesleri ve soğanları istediğiniz gibi keserek koyun. Sonra mantarları,top karabiberleri ve sarımsakları gelişigüzel tepsiye yayın ve biraz su ekleyin. En son tereyağını balığın üstüne sürerek 230 derecelik fırında 1 saat kadar pişirin.

Ben bu lezzetleri sizlerle paylaşırken beklenen kar İstanbul'da. Lapa lapa yağıyor:)
hamile hamile yapılır mı bu bana :( ellerine sağlık ...
YanıtlaSilnefis nefis !! Bir balık sever olarak şuan ağzımın suyu akıyor :))
YanıtlaSilEllerinize sağlık, çok güzel görünüyorlar. Balığın üzerine fırında helva gerçekten çok hoş olur.
YanıtlaSilNazik yilbasi kartin bugun emaille geldi-cok sevindim, cok tesekkur ederim. Sana da mutlu yillar diliyorum..bu sene hepimizin senesi olsun...
YanıtlaSilbalik+helva ikilisi nasil guzel bir ikilidir boyle :)
Mutlu,saglikli ve huzurlu bir yil gecirmeniz dilegiyle,sevgiler....
YanıtlaSil2009 yılının ailen ve sevdiklerin için sağlıklı,mutlu,huzurlu,bereketli,bol kazançlı,sevgi dolu geçmesini dilerim canım. Herşey gönlünce olsun.
YanıtlaSilBalık denince akan sular durur bende :)))) Ellerinize sağlık.
Sevgiler...
mutlu yıllar cnm :))
YanıtlaSilYemekteyiz programında da sütle ezip öyle fırına verdiler çok canım çekmişti. Bak şimdi yapmak şart oldu :)
YanıtlaSilHaklısın Enhar:((
YanıtlaSilTeşekkürler Nazocum:)
Sağol Mutlucum:)
Rica ederim Banucum:) ÇOk teşekkürler! İnşallah:)
Teşekkürler Yıldız! Hep birlikte inşallah:)
Sağolun Zerrin hanım! Hepimizn inşallah!
Sağol Fatoşcum hepimize:)
Ya evet Alevcim. Onu da gördüm. Öyle de denemek lazım:)