
Malzemeler:
3 adet havuç
3 adet kabak
250. gr. hellim peyniri
Yarım su bardağı un
2 adet yumurta (Ben 1 adet kullandım.)
Yapılışı: Kabakları, havuçları ve hellim peynirini rendeleyin. Sonra bu karışıma unu ve yumurtayı ekleyerek karıştırın. İyice yağladığınız küçük kare borcama karışımı dökün. Üstüne de biraz hellim rendeleyin. 180 derecelik önceden ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirin. Yoğurt ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun! Sağlık versin!
eline sağlık cnm ben hellimli ne olsa yerim eminim bu da harika olmuştur :)
YanıtlaSilbu aksam deniyorum
YanıtlaSilkalorisi az gibi geldi bana
bende yapıyorum böyle ama peynirsiz.peynirle süper olmuştur.hem de hellim .bayılırım.
YanıtlaSileline sağlık canım ve afiyet olsun.
Sağol Fatoşcum:) Güzel gerçekten:)
YanıtlaSilAynen öyle! Hafif bir yemek:)
Peynirle de dene bence Semra;) Teşekkürler:)
Vay anasını bak hellimi sadece tavada salata vsde yapıyordum işte buna Ömi bayılacak. Sağol canım.
YanıtlaSilHarika görünüyor,ellerine sağlık hayatım.
YanıtlaSilSebla'cığım çok güzel görünüyor mücverin, hem de hafif ve sağlıklı olmuş böylesi,hellim de güzel bir lezzet vermiştir, ellerine sağlık canım, sevgilerimle öpüyorum...
YanıtlaSilbanada,
YanıtlaSilafiyetler olsun canım demek düşer :)
Afiyet olsun şimdiden Stileditörü:)
YanıtlaSilÇok teşekkürler Beyaz mendil:)
Aynen öyle oldu Fatma Hanım:) Sağolun:)
Teşekkürler Nunu:)))
teşekkürler canım deneyince söylerim :) acaba patates koysak , yada hem havuç , hem patates hmmmm ellerine sağlık
YanıtlaSilAyça'dan buraya geldim. İyi ki gelmişim. Mücvere bayılırız, kızartmaktansa böylesi daha iyi. İlk fırsatta deneyeceğim.
YanıtlaSilTeşekkürler