21 Aralık 2009 Pazartesi

Geç de olsa Antalya

1 ay geçti ama ben Antalya kaçamağımızdan bahsedemedim. Taaa Temmuz ayında biletlerimizi almıştık kampanyadan yararlanarak. 19 Kasım Perşembe günü akşamı yani evlilik yıldönümüzde Antalya'ya vardık. Merkeze çok uzak olmasın diye Lara'daki Melas Otel'de kaldık. Otelin daha ilk senesi olduğu için herşey yeniydi. Temiz ve güzel bir otel. Özellikle personel çok ilgili. Yemekler güzeldi, tatlılar fena değildi. Nedense herşey dahil sistemi ile çalışan otellerde yemekler iyi olabiliyor ama tatlılar genelde pek iyi olmuyor. Odanın bir enterasan tarafı (artık birçok otelde olan) banyo ile oda arasında bir cam olması. Dilerseniz jaluziyi kapayabiliyorsunuz.

Hava şaşılacak kadar güzel ve sıcaktı. 4 sene önce yine Antalya'daydık balayı için. O zaman montsuz dışarıda duramıyorduk. Bu sefer denize bile girilecek kadar sıcaktı.

Yan tarafımızda Titanic ve Limak Lara otelleri vardı.

Fırsat bu fırsat Ayşe Kulin'in Veda'nın devamı olan Umut kitabını bitirdim sahilde. Veda güzeldi ama Umut çok daha güzel bir kitap.
İstanbul'un keşmekeşinden uzaklaşmak çok ama çok iyi geldi. 3 gün de olsa nefes aldık ve dinlendik. Oralara gidince İstanbul'dan uzaklaşma fikri iyice cazip geliyor insana. Daha genciz ama İstanbul her anlamda yoruyor bizi. Hep koşuşturma, hep stres...Antalya'yı çok seviyorum ben. Özellikle kışın ve baharda sakin oluyor. Belki bir gün adresimiz orayı gösterir...Kim bilir????

7 yorum:

cansudere dedi ki...

nice mutlu yıllara çok güzel günler geçirmişsiniz bu yazınızada çok güzel yansımış mutlu yıllar sevgiler..

Adsız dedi ki...

oh ne güzel bi kaçamakmış bu, inş. günün birinde oraya yerleşirsin.

Not:Ben ise aman aman diyorum sıcaklar yüzünden, yeti de orada yaşıyor biliyorsun..

Flame dedi ki...

Kim bilir! :D
Titanic'de kalmıştık bizde..
Lara sahili muh-te-şemmm bence..
Bu oteli aklıma yazıyorum ihtiyacımız olabilir bu yaz :p

LoLa dedi ki...

eşinle birlikte nice yıllar diliyorum cnm
kaçamak harika görünüyor :)

AsYa dedi ki...

seblacım
harika olmuş.adınıza sevindim ve kendi adıma üzüldüm:O kıskandım:P

makcig dedi ki...

Umarım ömür boyu böyle mutlu olursunuz.Memleketim güzeldir.Her ne kadar uzaklarda yaşıyor olsam da yüreğim Antalya'da atar.Yeni yıl hediyeniz için çok teşekkür ederim.Çok zarifsin.Öyle kötü bir zamanda geldi ki inanamzsınız.Yüzümü güldürdünüz.Sizde ömür boyu gülen yüzle dolaşırsınızinşallah.Tekrar teşekkür ederim.Şehr-i Bursa'dan sevgiler.

Bengü-www.pemberehber.com dedi ki...

Bu yaz aynı kitapları okumuşuz sanırım :) Ben de sahilde bitirdim Umut ve Veda'yı,hatta kitaplar sayesinde zaten beyaz tenli olan ben yüksek faktörlü kremlere rağmen pembe pembe oldum. Hızımı alamadım 2 Ayşe Kulin kitabı daha devirdim. Sevgiler :))