27 Mart 2010 Cumartesi

FİKİR

Stajda 1 ayım  bitti neredeyse. Taşınmamıza 15 gün kaldı. Sorun; ne yaptın? diye. Cevap: Hiçbirşey!...Sadece verilecek ayakkabıları ayırdım, o kadar. Haftanın 6 günü ayakta çalışınca, eve geldiğimde hiç mecalim kalmıyor. Hatta utanmadan 21.00 de uyuya kaldığımı söyleyebilirim. Bu sektörde çalışma konusunda da kararsızım şu an. Yani kendim mi birşeyler yapayım? Profesyonel mi çalışayım bir süre bilemiyorum şu anda. Yardımınıza ihtiyacım var bir konuda. Aşağıda gördüğünüz ocak ve fırını beğendim ARÇELİK'ten. Ocak cam tablalı. Fırın da çok fonksiyonlu. Kullanışlılar mı? Bilemiyorum...Sizin önerileriniz veya fikirleriniz varsa lütfen paylaşın benimle! Şimdiden teşekkürler! Biz şimdi Çengelköy'e kahvaltıya gidiyoruz. Taşınmak mı? O da ne:)))) Mutlu haftasonları!...


8 yorum:

Flame dedi ki...

Seblacım yoruluyorsun ama inan bana değecek bunlara. Benim ocak ve fırınım Arçelik. Ama 10 yıl önce aldığım için modeller değişmiştir sanırım. Benim ocağım inox mesela ama bu cam olanı arkadaşım aldı ve 2 yıldır kullanıyor. Bir şikayeti yok.. Fırın ise benim modele benziyor yıllardır kullanıyorum ve daha hiç bir sorun çıkarmadı. Benim fırının ön kısmı komple ayna iz bıraktığı için o konuda dikkatli ol derim ben. Özellikle Alper sürekli iz bırakıyor :pp

Afiyet olsunnnn bu arada..

Zeynep'in Evi dedi ki...

arçeliğe ben de gittim hayatım beyaz eşya çin, baktık inceledik yalnız arçelikten fırın kullananlar pişirmediğini söylüyorular..onun yerine set üstü ocak ve mini fırın da tercih edebilirsin aklında bulunsun:)

nazo dedi ki...

Benim fırınımda Arçelik ve çok memnunum. Pişirmede sorun yaşamadım hiç ve hafta da 2 kere mutlaka kullanıyorum. 2 ayrı fırını var benimkinin. Biri küçük, biri büyük. Küçük taraf geç ısınıyor sadece, ben sorun var sanmıştım ilk başta ama elektriği daha az kullandığı içinmiş.
Beyaz eşya da Arçelik kullanışlı bence. Hem artık bir çok modeli var.

Cama gelince; anneminki cam, sorun yaşamadı şimdiye kadar. 1,5 sene oldu alalı.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Alevcim desteğin için çok sağol gerçekten! İnşallah değecek ben de inanıyorum:) Fikir için sağol:)

Zeynepcim ben genelde arçelik ankastreler için iyi yorumlar aldım ama bu beyaz eşya tamamen şans galiba. Mini fırınım var zaten. Gömme ocak ve fırın istiyorum ankastre. Teşekkürler:)

Nazocum çok teşekkürler. Benim bütün beyaz eşyalarım arçelik ve hiç sorun yaşamadım. Diğer markalara göre de biraz daha uygun.

Tugba dedi ki...

annemin ankastre fırını arçelik benimki bosch,
evde süper uyguladığım tarifler onun fırınında aynı şekilde pişmiyor ki pişiren kişi yine benim yani yapma şeklinden kaynaklanmıyor
ben de kardeşime de bosch almasını öğütlüyorum çok memnunum

Özlem dedi ki...

merhaba ;
zor bir karar aslında senin ki ama sen bunun için çok cabaladın.ve bence inanılmaz bir yol katettin bundan sonrası artık senin elinde umarım kararın ilerde senin ve çevrendekiler adına çok mutlu sonuçlar elde edebilirsin.
Her şey bir anda istediğimiz gibi olmayabilir , sihirli değneğimiz olsada dokunsak , biraz sabır ve çalışmak bunun üstesinden geleceğine sonuna dek güveniyorum.
Fırın ve ocak konusunda bir beyaz eşya satıcısı olarak sana bosch ve sıemens öneriyorum.http://www.bosch-home.com/tr/ kendim bosch bayinde çalıştığım için her ikisininde kalitesinden şüphe duymuyorum ve şuan ki kampanyalar çok cazip size en yakın bir bayiye uğrarayak ve araştırarak ve en önemliside içine sinen olsun.
mutlu hafta sonları...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Melusina kafam karıştı yine:)) Çok teşekkür ederim paylaştığın için. Çok bariz bir örnek olmuş:)

Özlemcim çok sağol canım:) Aslında aklımda Bosch da var ama fiyatlar biraz yüksek geliyor. İlk fırsatta bayideyim. Bu arada sen bana benden çok inanmışsın. Bu beni çok motive etti! Çok haklısın! Öptüm:))

admin dedi ki...

bnim ocağımın ve fırınımın aynısı bunlar, geçen ay aldım, sorunsuz kullanıyorum, sevgiler :)

Iraz