8 Ekim 2007 Pazartesi

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun!

13 canımızın şehit olduğu haberini bu sabaha karşı sahurda öğrendim. Gözlerime inanamadım. 13 EVLAT! Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki kendimi zor frenliyorum. Zaten neler düşündüğümü tahmin edebiliyorsunuzdur. Her gün şehit haberleri yankılanıyor televizyonlarda. Peki sonuç? Peki gelişme? YOK!!! Allah ailelerine sabır versin! Mekanları cennet olsun!

Bu gece mübarek Kadir Gecesi. Kuran-ı Kerim'in inmeye başladığı gece. Bu gece edilen duaların kabul olduğu, günahların affedildiği gecedir. Bin aydan hayırlıdır. Dualarımızın kabul olması dileğiyle Kadir Gecemiz mübarek olsun!

7 yorum:

Mutluveumutlu dedi ki...

Bu mübarek gece senin ve ailen için hayırlara vesile olsun, tüm dularınız kabul olsun canım.
Şehitlerede Allah rahmet eylesin. Kimbilir kimlerin ocağı sündü, insan düşündükçe delirecek gibi oluyor. Allah ailelerine sabır versin.

Calimero Mutfakta dedi ki...

Bin aydan daha kiymetli bu gece hepimiz icin hayirli ve mubarek olsun

aquamarine dedi ki...

senin de kadir gecen mübarek olsun. onların mekanları cennet makamları da yüksek zaten Allahın izniyle. inş.en kısa zamanda bu terör olayları son bulur. yüreğimiz acıyor masum insanlar öldürülüyor. elden bişi gelse keşke...

emel'ce dedi ki...

canım şimdi haberleri izledim,yemek bile yemek istemedi canım..Ne zaman bitecek bu acılar.Yeter artık yeter gencecik çocuklar ölmesin anaların yürekleri yanmasın..

Adsız dedi ki...

canım cümlemize :)

Adsız dedi ki...

Canım merhaba, mübarek kadir geceniz ve dualarınız kabul olsun...Şehitlerimize de Allahtan rahmet ve acılı ailelerine sabırlar dilyorum. Allah hiçbir anne babaya bu acıyı tattırmasın...
Sevgi ve selamlar...

Nilay Cinisli dedi ki...

Mubarek Kadir geceni kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Sevgiler