7 Temmuz 2008 Pazartesi

Haftabaşı yazısı:)

Yorgunluk kahvemi yudumlarken birkaç cümle yazayım dedim. Kuzum cumartesi günü döndü Roma'dan. Çektiği fotoğrafları ve izlenimleri ayrıca bir postta aktaracağım size. Ama şunu söylemeliyim ki pizzaları süper! Kuzum bana geleceği gün margarita pizza almış. Çantadan çıkarır, çıkarmaz yedik! Süperdi! Hep söylerlerdi İtalyan pizzası gerçek pizzadır, çok güzel yapıyorlar diye! Gerçekten öyleymiş! Bayıldııım:) Kuzum bana bir sürü ciciler de almış. Onları da ayrıca paylaşacağım sizinle! Fotoğrafları aktaramadım henüz.

Cumartesi günü bir arkadaşımın düğünü vardı. Annemlerle beraber gittik. Düğün Boğaz Köprüsüne yakın Tao adlı restorandaydı. Eski adı Garden 74 müş. Manzara çok güzeldi. Gelin&Damat da öyle. Pasta olarak arkadaşım çikolata şelalesini düşünmüş. Misafirler çilek ve muzları şelaleden akan çikolataya batırıp yediler:) Girişleri de değişikti. Hareketli bir yabancı parça ile girip, dans ettiler. Yalnız oraya gideceklere şimdiden bir tavsiye: Sakın topuğu sivri bir ayakkabı giymeyin! Yerler ahşap olduğu için aralara topuğunuz giriyor ve tek başınıza çıkaramıyorsunuz! Bunu bizzat yaşayan ben yanımda tedbir amacıyla götürdüğüm babetlerimi giydim:) Sonra da bir oohh çektim! Rahat rahat dans ettim:)

Pazar günü de bir kuzumun bir arkadaşının nikahına gittik. Bence eğer müsaitseniz davet edildiğiniz tüm nikahlara gidin! Çünkü o gün insanın gözü herkesi arıyor ve tanıdık simaları görünce de mutlu oluyor! Bunu bizzat ben de yaşadığım için ne kadar önemli olduğunu biliyorum!

Yine bir pazartesi ama kuzum yanımda:)) Bugün haftasonu yapamadığım temizliğimi yapmam gerekiyor. Biraz evi derleyip, toplamalıyım. Bozdolabı da temizlenecek, beni bekliyor! Hiç sevmediğim temizlik faaliyetlerinden biri: Buzdolabı temizlemek! Ama sağlık olsun! İyi tarafından bakıp: Ne mutlu ki içini doldurabildiğimiz bir buzdolabımız var! diyorum. Hepimize iyi haftalar! Roma izlenimleri çok yakındaaa!

3 yorum:

Emre dedi ki...

Selam fıstık, kuzunda gelmiş ne mutlu sana, ya şu temizlik işi benide geriyo valla geçen hafta 3 gün izin aldım annemlerin yanına gittim her dönüşte olduğu gibi bir yığın çamaşır yıkadım ve hepsi bu akşam ütülenmeyi bekliyor tarafımdan lakin bir kısmını kocama pas edicem napalım hayat müşterek dimi öyle diyorlar ya:) hade öptüm çok

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Düğün haftası olmuş desene:)
Fotoları merakla bekliyorum bennnn::)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Sağol Emrecim:) Ütü deme bana ne olur! Her gün çamaşır yıkıyorum neredeyse ama ütüye gelmedi mi yapmaya hiç yanaşmıyorum:((( Lazım oldukça:)))

Fotolar yarında Zarifem:))