21 Temmuz 2008 Pazartesi

Şu sıra sevdiklerim....


Kahvaltıda kuru meyveli mısır gevreği yemeyi çok seviyorum. Her gün olmasa da haftada birkaç kez bu şekilde kahvaltı yapıyorum. Yağsız sütle beraber mmmm çok lezzetli oluyor. Hem de her gün tost yemekten kurtluyorum:)
En büyük zevklerimden biri de öğle yemeğinden sonra bol köpüklü bir Türk kahvesi içmek...Eskiden hiç kahve içme alışkanlığım yoktu ama birkaç aydır tiryaki oldum neredeyse. Bu arada öğleden sonra bastıran uykuyu engellemek için Türk kahvesi birebir...

Türkiye'deki pizzalar beni eksmiyor artık. Kuzumun getirdiği İtalyan pizzalardan sonra solda sıfır! İtalyan pizzasına bayılıyorum:))

İşte böyle...Ama ne tesadüftür ki sayfamı süsleyen fotoğraflar ya yemek ya da içmek üzerine oldu. Ne yapayım ben yemeyi seviyorum:))

12 yorum:

SOFRAM dedi ki...

Canım Sebla'cığım kızım Büşra için güzel dileklerine çok teşekkür ediyorum...
Canım hayattaki en büyük zevklerimizden biri yemek değil mi ama?Afiyet şeker olsun canım...
Sevgilerimle...

Emre dedi ki...

Bende hafta sonları Nesfit yemeye başladım artık, en azından süt ihtiyacımı bu şekilde karşılıyorum, kahve içmeyi malesef hiç sevmiyorum nescafe de buna dahil, içeceksemde bol süt çay kaşığının yarısı kadarda nescafe tercihim (damak tadı işte), pizza enfes görünüyor ama karnım tok lakin canım istedi şimdi, bide şu fırında kızartma işini bana ayrıntılı yazsana az biraz nlama özürlüyümde lütfen lütfenn lütfennn:)

GANNE dedi ki...

Seblacım kahve ve pizzaya bayıldım. Mısır gevreği ile aram yoktur pek. Afiyet olsun güzelim. İnsana sevdiği şeyleri yediğinde ne mutlu oluyor. Opuyorum...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Rica ederim Fatma Hanım:) Teşekkürler!

Emrecim haftasonu yenilir mi hiç? Haftasonu krallar gibi kahvaltı sofranı hazırlayıp keyifli keyifli kahvaltı yapacaksın;) Bu arada mail attım sana tarifi:)

Sorma Fadimecim! Ama sonra da kilolar geliyor işte...

Emre dedi ki...

Ben öle sizin yaptığınız peynirli-domatesli-zeytinli kahvaltıları malesef yapmıyorum yapamıyorum, peynir ve zeytin ikilisenden çok afedersin ama kusmaya yetecek kadar iğreniyorum (kızabilirsin bana böyle yazdım diye)napim bende böyleyim işte gerçi bunları yemememin bende yaratacağı eksileride biliyorum lakin olmuyor olmuyor yiyemiyorum, bendeee bu sebeple hafta sonları böyle kavaltı yapıyorum tabi kocam evde yoksa böyle geçiştiriyorum, o evdeyse mükellef bi kahvaltı bende yapıyorum ama sadece sevdiklerimden oluşan. oldumu şekerim :)

Sebnem'den dedi ki...

sakızlı türk kahvesi içtin mi seblacığım..tiryakisi olursun valla..
bir gün gel içelim beraber..

LoLa dedi ki...

senin bloğuna bakınca acıkıyorum hep :D burası kilo aldıran ve de iştah açan blog:)
pizza nefis görünüyooo ...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Nasıl bi zevkten mahrum kalıyorsun Emrecim ya! Sağlık olsun ne diyeyim:))

Şebocum en kısa zamanda:)

Çok alemsin Fatooş:)) Eee dervişin fikri neyse zikri de oymuş:))))))))

gülriz dedi ki...

Seblacığım, mısır gevreği aslında çok sağlıklı bir kahvaltılık; hem ofiste yemesi de kolay ama ben bir türlü sevemiyorum kendilerini :((((

Bu arada hafta sonu Barınak'a gittim; o kadar güzel, o kadar içten anlatmışsın ki gitmemem mümkün değildi :)))

Kocaman sevgiler

Benim Hayatim dedi ki...

Pizza nefis görünüyor! :)

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Pizzaya hiç bir zaman hayır diyemem :)

Adsız dedi ki...

ımmmm nefis görünüolarrr ahh hepsini yapabilsem am beceremiomm:(