15 Haziran 2011 Çarşamba

İncir Reçeli

Aylar önce bir blogda görmüştüm. İzlemeliyiz bunu mutlaka diye düşünmüştüm. Daha yeni izleme imkanı bulabildim. Sanki çok reklamı yapılmadı bu filmin. Popüler olmadı. Bazen güzel şeylerin popüler olması gerekiyor ama bazen de güzel şeyler çok bilinmesin istiyorsunuz...

 İncir Reçeli izlenmeye değer bir film bence. Birçok kareyi çok seveceksiniz hatta belki sevmiyorsanız İncir reçelini bile...Unuttuğumuz bir konuyu işliyor...Sevdim ben...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

izlemeli o zaman :)

annesiningülü dedi ki...

aklımdaydı, hatırlattın :D

Turta Tadında Yaşamak dedi ki...

bende izleyip çok beğenenlerdenim hatta yazmıştım blogumda.. ne yazık ki yeterince ismi duyulmadı. diger reklamı çok yapılan filmlerin yanında daha gerçek bir aşk hikayesi bence. izlenmeye değer bir Tük filmi..

Meyra dedi ki...

konu çok ilginç olmasada benide ismi cezbetmişti geçen hafta sonu izlemiştim çünkü incir reçeline bayılan biriyimdir:))ama hem sevdim hem ağladım,izlenilesi film bencede..hatta bugün pc başına oturup post bile hazırlamıştım..

Girls On Blog dedi ki...

Ben de yaklaşık 10 gün önce filan izledim ve çokkkk begendim Sebla'cım.Türk filmlerine karşı genel bir önyargım olmasına karşın bu gerçekten güzeldi:)

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Hiç duymadım ama aldı bir merak şimdi...İzleyeceğim teşekkürler kirpikteki gözyaşı...

kakaolusevgi dedi ki...

Adı bile güzel,belli ki çok tutkulu bir aşk

Bng.U dedi ki...

aklımda bulunsun:)

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

ben de sevdim:)