11 Mart 2011 Cuma

Tek başına çekilmiyor...

 Çay veya bildiğin kahve değil ki bu; kitabını al, okurken iç ya da geç TV nin karşısına dizini izlerken yudumla...Sanki birden fazla kişinin içmesi için bulunmuş...Tek başına hiç mi hiç olmuyor!...Türk kahvesini ağır ağır içeceksin yanında keyifli bir sohbet ile...Kimisi tüttürür yanında bir tane hiç sevmesem de...Bir de 1-2 cümle söyleyebilen varsa kendine doğru çevrilir fincanlar...Türk kahvesi bu, muhabbetsiz olmaz!

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Katılıyorum kesinlikle tek başına türk kahvesi içilmiyor. sohbet edilicek gülüp eğlenicek biri olmalı hatta kahveler bitince bile anlamasakta fincanları kapatıp fal bakmalı :D

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Arzucum aynen öyle:)) Tek başına olmaz:))

Meyra dedi ki...

canım şu anda saat 16:00 ve dışarısı pırıl pırıl güneşli:)) eşimle oturduk pazar kahve keyfimizi yapıyoruz bi baktım senin post:)) yani bu kadar olur hakikaten kahve en az iki kişilik katılıyorum sevgiliyle dahada bi güzel hatta:))

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Bekle 1 hafta daha ondan sonra beraber içelim kahvemizi oldu mu:)

annesiningülü dedi ki...

ah aynen :D
bizimde iş yerinde kızlarla kahve seanslarımız var :))

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Ohh afiyet olsun Meyracım:))

Herzaman hazırım Özlemcim:))

İş yerinde de ayrı bir keyif olur Baharcım:) Maşallah diyeyim:) Keyfiniz daim olsun!

burcu dedi ki...

işte dediğin gibi :) ya da tavla oynarken, nargile içerken, güzel bir Türk filmi seyrederken de iyi gider, ama yanına mutlaka bir insan kişisi daha lazımdır haklısın :)

Sütüme Sarelleme Karışma!!! dedi ki...

ne güzel ifade etmişsin türk kahvesini... hakikaten çay dediğin masa başında da içilir ama kahve dediğin sohbette güzeldir... keyifle, uzun uzadıya... sonra hep anılar gelir peşi sıra "bir gün kahve içerken ........ olmuştu hatırlarsın" kahve özeldir, paylaşımdır...

Gezi/yorum... dedi ki...

Kahve bahane, muhabbet şahane diye bosuna dememiş atalarımız :)