21 Temmuz 2012 Cumartesi

Rüzgar, Biz, Datça

Datça'dan merhaba:) 10 gündür Datça'dayız. İstanbul'un neminden kaçıp, Datça'nın rüzgarına sığındık:) Rüzgarla ilk uçak yolculuğumuz iyi geçti. Uçak kalkarken ve inerken emzirdim. İnşallah dönüşte de sorunsuz geliriz. Rüzgar bugün itibariyle tam 75 günlük oldu:) Zor zamanları atlattık gibi en azından şimdilik:) Artık bol bol gülüyor, sesler çıkarıyor, konuşuyor bizimle. Datça'nın havası sayesinde gündüz uykuları da uzadı biraz. Gece uykusuna geçerken biraz sıkıntımız oluyor. O da inşallah yakında geçecek diye umuyoruz. Burada her ne kadar annemlerle beraber olsak da arada çekirdek aile olarak da takılıyoruz:) Bebekle tatil o kadar da korkulacak birşey değilmiş:) Birimiz bakıyor, birimiz denize giriyor:) Rüzgar şimdiden Datça'da koy koy geziyor. Biz de seneye şunu yapar, buraya gideriz diye planlar yapıyoruz. Bizden şimdilik bu kadar:)

4 yorum:

HÜLYA dedi ki...

Sevgili Sebla,
Biz simdiye kadar tatillerimizde bir çok yer gördük ve bir çok insanlar ile tanistik. Aralarinda ufacik bebekleri ile tatile çikanlar da vardi. Hatta bagzilari bebekleri daha 2 haftalik iken ilk tatile çikmislari vardi :-) Bebekliler hep sunu diyorlardi: ufak iken alistirmaya baslarsan o kadar tatiller sorunsuz geçiyor.
Sizlere çok çok güzel tatil günleri dilerim.
Rüzgar i benim için öpermisin? Sevgilerim ile.

Flame dedi ki...

Ayyy ne güzellll...
Alper Haziran sonu duğduğu için biz ilk yazı kaçırmıştık.
İlk tatilimiz 1 yaş tatiliydi ve şahaneydiiii.
Seneye daha da güzel olacak meraklanma sen :)

İyi tatilllerrrr

annesiningülü dedi ki...

iyi olmanıza çok sevindim :D

Banu Bingör dedi ki...

Her şeyin iyi gitmesine sevindim :) Ve evet, çocukla / bebekle tatil hiç de zor değil! Seneye çok daha fazla keyif alacaksınız :) Sevgiler!