19 Temmuz 2007 Perşembe

MUFFIN

Geçen akşam kayınvalidemlere yemeğe giderken muffin yapıp götürdüm. Haftaiçi olduğu için fazla zamanım yoktu. Ben de bu tür zamanlar için aldığım Dr. Oetker Çikolatalı Muffin yaptım. Çok pratik. Hazır karışıma yumurta, yağ, su ekliyorsunuz. Karışımı kağıt kalıplara döküp 15-20 dak. pişiriyorsunuz. Dr. Oetker'in Kekun u da çok güzel. Tavsiye ederim. Belki tembel işi ama çok pratik ve çok lezzetli:) Herkes beğeniyor doğrusu:)

Aslında bu yazı çok daha farklı bir konu içerebilirdi. Yazmaya başlamıştım da ama kendimden korktuğum için yazmaktan vazgeçtim. Çünkü yazmak, anlatmak istediğim, kızdığım, anlayamadığım, hazmedemediğim çok şey var. Sadece şunu söylemek istiyorum:Ben 23 Temmuz sabahı gerçekten "aydınlık" bir Türkiye'de uyanmak istiyorum.

Herkese mutlu haftasonları! Oyunuzu dikkatlice kullanın!

10 yorum:

LoLa dedi ki...

yine döktürmüşsün marifetlerini
çok leziz görünüyo hem kolaymışta tam benlik:))

AsYa dedi ki...

'aydınlık' güneşli bir hava olur istanbulda:)

ama senin söylediğin tarzda bir aydınlık göremiyorum bu Türkiyenin hali ne olcak bilemiyorum....oy vericem bende ama benim oyumu hakedecek kimseyi göremiyorum:(

emel'ce dedi ki...

seblacım nefis görünüyor..

Gerusalemme dedi ki...

:))))

anemon dedi ki...

cok güzel görünüyor eline sağlık bu dr otcer eğer cem uzan gelirse docent olacakmış ya ozaman dahada basit seyler üretirler herhal

bende aydınlık bir türkiye istiyorum fakat o ampülle aydınlatılandan değil

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Lolacım çok teşekkürler:))

Haklısın Asya! Ama hala umudum var...

Emelcim özledim seni:) Yeni yazılarını bekliyorum.

Gerusalemme merhaba:)

Civcim en çok güldüğüm o versiyondu:) Sana yürekten katılıyorum. Ben de suni bir aydınlık değil gerçek aydınlığı istiyorum...

Ozgur Gercek dedi ki...

bende bugun limonlu kekini yaptım, bir paket de brownie duruyor yapılmak uzere :) senin muffinlerde harika gorunuyor, tembel isi anlamam ben, yapmıssın iste, eline saglık :)))

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Brownie yi henüz denemedim Chido. Yapınca bana yazar mısın? Ayrıca teşekkür ederim:) Senin de eline sağlık:) Öptüm:)

Adsız dedi ki...

Günaydın canım, ziyaretin ve ilgin için çok teşekkürler...Canım Sebla'nın puanı beklediğimizden düşük geldi, kendisi de çok üzüldü çok emek vermişti, ama yine de tercihimizi yaptık, ilçeler tutuyor ama oraları da tercih yapmadık, bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun. Büşra'da şu sıralar tercih yapıyor. Haklarında heyırlısı ne ise öyle olsun.
Canım muffinler de çok güzel görünüyor, ellerine sağlık,afiyetler olsun size...Ben arıza nedeniyle tarif ekleyemiyorum, ancak eşimin dizüstünden ara ara girip yorumları cevaplıyorum.Canım görüşmek üzere sevgiler, öptüm.
Sebla ve Büşra'da sevgi ve selamlarını gönderiyor, ilgin için teşekkür ediyorlar...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Hayırlısı olsun Fatma Hanım. İnşallah olur. Teşekkür ederim. Öpüyorum:)