27 Temmuz 2007 Cuma

Yeni bir arkadaş:)

Bilin bakalım Çarşamba günü kiminle buluştuk? Şebo ile:)) Ocak'tan beri blogları takip ediyorum,Nisan'dan beri de kendi blogum var. Yazılarını merakla beklediğim, yorum yazdığım, arkadaş olarak gördüğüm birçok blog sahibi var. Kimilerine garip gelebilir. Tanımadığın insanla ne paylaşabilirsin? Hiç görmediğin sadece okuduğun bir insana nasıl yakınlık duyabilirsin?Diyebilirsiniz. Ama bunu ancak içinde olan anlayabiliyor galiba. Blog aleminde ortak zevk ve düşünceleriniz olan birçok insanla tanışıp, birçok şeyinizi paylaşabiliyorsunuz. İşte Şebo da bu kişilerden biri. Onu ilk Aslı'nın yazılarındaki yorumlarıyla tanıdım.(Bu arada Aslı yemek bloglarından sonra okuduğum ilk blogdur.) Sonra yazılarındaki sıcaklığı, samimi tutumu veee tabiki çorapları dikkatimi çekti:))) Geçen aylarda Lola İstanbul'a geldiğinde üçümüz bulaşacaktık ama olmadı. Ben de geçen gün yazdım Şebo'ya: Buluşalım mı diye? İyi ki yazmışım, iyi ki aramış beni. Şebo tam da yazılarındaki gibi bir kız. Ben kendi adıma hiç yabancılık çekmedim. Çok içten ve samimiydi. Çok da güzel ve tatlı:) Beraber Kadıköy Çiya'da yemek yedik. Hep gitmek istiyordum Çiya'ya ama fırsat bulamıyordum. Çok isabetli bir seçim oldu. Adını bilmediğim bir sürü ot yemeği yedik. Şebnem gerçi arada "Hadi Sebla yesene" dedi. Ben konuşmaktan pek yemeğe fırsat bulamadım. Şebnemcim tanıştığımıza gerçekten çok mutlu oldum. Güzel bir arkadaşlığın ilk adımı olsun bu buluşma:) Daha tanışmak istediğim birçok arkadaş var. Buluşmak dileğiyle...Bu arada yanımızda fotoğraf makinesi olmadığı için foto ekleyemiyorum:(

Not: Bu akşam kuzumun yeğenin doğumgününü kutlayacağız. Ona çok güzel beyaz-pembe spor ayakkabısı aldık. İnşallah beğenir. Kızımız öyle herşeyi beğenmiyor. Geçen sene aldığımız elbisenin altındaki pembe çiçek desenleri soluk olduğu için çok beğenmemişti:) Kendisi daha 5' e yeni giriyor:)))

Not: Bu haftasonu sonunda denize girebileceğiz! İnşallah diyeyim de yine ne olur olmaz! Şöyle denize girip "cossss" olmak istiyorum:))) Herkese iyi haftasonları!

9 yorum:

Ozgur Gercek dedi ki...

ne guzel :) sanal alemden gercek hayata, hep soyluyorum bloglarda insanlar kendileri gibi olan kisileri buluyorlar ve okudugum kadariyla hem sen hem sebnem oldukca samimisiniz yazdiginiz konularda. kadikoy'de oturan biri olarak, ciya on numara bir secim olsun, bir daha giderseniz banada haber verin, herzaman hazirim, sebnem'in dedigi gibi yeseydin azicik :)))

Sebnem'den dedi ki...

SEBLACIĞIM,BENİM İÇİN NE KADAR GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN ÖYLE....GERÇEKTEN ÇOK UTANDIM.TATİLDEN DÖNÜNCE MUTLAKA TEKRAR GÖRÜŞELİM.SENİ TANIMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUM BENDE.VE BİLİYORUM Kİ ARKADAŞLIĞIMIZ ÇOK GÜZEL OLACAK.SEN DE BENİM TANIDIĞIM,EN PIRIL PIRIL BAKAN,EN CANA YAKIN,EN SAMIMI,EN GÜZEL İNSANSIN.
HALA VALİZ HAZIRLAMAKLA MEŞGULUM ŞU AN..AMA YAZDIKLARINI GÖRÜNCE CEVAP VEREMEDEN EDEMEDİM.ÇOOOOOK TATLISIN...CAN ARKADAŞ SEBLACIĞIM...İYİ BAK KENDİNE..ÖPÜYORUM SENİ KOCAMAN.

LoLa dedi ki...

olacak iş mi şimdi hani fotolaaaaaaaaarrr
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
ben e istiyoooommmm...

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Ne güzel olmuş. Yaşasın bloglar yaşasın dostluklar.
Sevgiler,

Mutluveumutlu dedi ki...

Gözyaşıcım seni uzun süredir okuyorum,kendime benzetiyorum sanki biraz seni,eşinle amerika hasretinizi filan okurken kendimden hep bişeyler buldum,artık birde yorum yazayım dedim :)
Blog arkadaşlığı gerçekten çok değişik bişey,hele yüzyüze görüşmek çok dada süper oluyor,katılıyorum sana.
Tekrar görüşmek dileğiyle...Sevgilerrrr

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Chidocum senin kulaklarını çınlatmadık sanıyorsan, yanılıyorsun;)) Yakınız birbirimize:)Seninle de tanışmak istiyorum:) Ben de herzaman hazırım:)Çiya çok güzeldi gerçekten. Hep beraber gidelim gerçekten. Öptüm:))

Şebocum ben de utandım şimdi:)Güzel sözlerin için çok teşekkürler:))Karşılıklı;) Umarım tatilin süper geçiyordur. Ben de kocaman öptüm!

Lolacım foto yok maalesef:( İstanbul'a gel de yüzyüze görüşelim;)))

Sağol Burçin! Yaşasın bloglar! Sizi de bekleriz İstanbul'a.

Hoşgeldin mutluveumutlu:))Yazmana çok sevindim. Aynen öyle çok ilginç:)) Öptüm:))

Aslı Cin dedi ki...

Sebla, yemek bloglarından sonra okuduğum ilk blog yazmışsın ya, o nefis kokulu yerlerden sonra neye uğradığını şaşırmışsındır ;)

Beni gururlandırdın teşekkür ederim.

Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere ;)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Tam tersi blogun inanılmaz hoşuma gitmişti Aslıcım! Şablonu, yazıların...Her anlamda okunulası bir blogun var. Sakın vazgeçme tamam mı? Evet kesinlikle bir dahaki sefere görüşelim:)Tanışmayı çok isterim. Öpüyorum seni ve oğluşu:)))

Adsız dedi ki...

bütün blogcular neden kadıköy çiya ya da house cafe de yemek yiyor ve moleskine ajanda kullanıyor.
kitap okurken ya şarap ya da bitki çayı içiyor.
ne kadar meraklısınız kendinizi olmadığınız biri göstermeye.............