8 Nisan 2008 Salı

...

Kaç gündür İstanbul'da hava soğuktu...Gökyüzü gri...Bu yüzden dün tam bir pazartesi sendromu içerisindeydim. Bugün zor uyandım. 8 saat uyumama rağmen kalkamadım sabah. İşe geldim, ruh gibiyim. Beni kurtaran bol köpüklü bir Türk kahvesi oldu. Bu sıralar Türk kahvesini çok sık içer oldum. Eskiden sadece fal baktırmak için içerken, şimdi keyifli bir tat haline geldi benim için. Bu arada hava açtı ve ısındı İstanbul'da. Havanın durumu insanın psikolojisini direkt etkiliyor. Şimdi daha enerjik hissediyorum kendimi. Bu akşam Fenerbahçe'nin Chealsea ile Şampiyonlar Ligi maçı var biliyorsunuz. Ben FB'nin bu maçı da kazanacağına inanıyorum ve buralara kadar geldiği için de tebrik ediyorum. Bu arada kuzumun koyu Fenerli, benim de Galatasaraylı olduğunu belirteyim:)

Bu sıralar dişlerimle başım dertte. Haftada bir diş doktorundayım. 2 dolgu 1 kanal tedavisi yapıldı. Ayrıca 28 yıllık diş taşlarım temizlendi. İğrenç bir işlem söyleyeyim. Aynı acıyı bir daha çekmemek için artık dişler günde 2 kez fırçalanıyor ve düzenli olarak diş ipi kullanılıyor. Diş taşları temizlenmezse diş eti kanamalarına, diş çekilmesine ve dişlerin çürümesine sebep oluyormuş! Benden söylemesi!

İnternetteki saç değişim siteleri çok hoşuma gitti benim. Örneğin: taaz. Kendinize istediğiniz saç modelini yapabiliyorsunuz ayrıca makyaj yapma şansınız da var. Ben birçok saç modeli ve rengi denedim ama en güzeli kısa-sarı saç oldu. Saçımı boyama vaktim gelmişti. 1 hafta ne yapsam diye düşündüm. Kahveye boyatıp, üstüne bakır gölge mi attırsam? Bakır-kızıl mı yaptırsam? derken yine aynı renk boyattım: Kızıl:) Kuaförden geldikten sonra aynada iyice inceledim kendimi. "Kızıl bana çok yakışıyor. Bence bir süre daha böyle kalsın!" dedim kendi kendime:)) Bu arada insan fön çektirince nasıl değişir anlamıyorum! Benim oturduğum apartmanda kuaför olmasına rağmen çok nadir fön çektiririm. Ancak bir yere gideceksem! Aslında sık sık yapmak lazım! İyi hissediyor insan kendini;)Ama kokoşluk insanın ruhunda olacak! Ben genelde spor giyinen bir insanımdır. Kot pantalon, t-shirt, babet-spor ayakkabı. Bir yere giderken topuklu ayakkabı giymem gerekirse sallana sallana yürüyorum:) Aslında gizliden gizliye de seviyorum topukluları:) Benden haberlerler bu kadar...

6 yorum:

Betül dedi ki...

Seblacım sayfana uğruyorum ama uzun zamandır yorum yazamadım.Sarı saçlı resmini bende gördüm:)kıızol saçlarını da güle güle kullann
öptüm..

Unknown dedi ki...

Aaa sarı saçlı resmin nerede ki Sebla, ben neden göremiyorum? :) Ben de evimin yakınlarında onca kuaför olmasına rağmen ancak özel birşey olduğunda gidip fön çektiririm. Ama benim derdim gidip orada sıra beklemek. Hiçbir allahın kulu fön için randevu vermez mi?! Vermiyorlar işte! Ben de sonunda kendime saç düzleştirici aldım ve kendi işimi kendim görüyorum artık hem de en az kuafördeki kadar güzel oluyor :) Hatta şu an fönlü saçlarım. Sabah, 20 dakikada hallettim ama dediğin gibi sanırım benim ruhumda gizli bir kokoşluk var da ondan :P

Benim Hayatim dedi ki...

Topuklu ayakkabılar insana kendini daha dişi hissettiriyor da ayaklarımızı ağrıtmasalar birde.

Fön çektirmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. Güle güle kullan boyanı.

SOFRAM dedi ki...

Sebla'cığım merhaba canım, nasılsın, uzun süre oldu gelmeyeli,güzel paylaşımların olmuş yine emeklerine , ellerine sağlık güzelim.
Bu arada geçmiş olsun canım, dişler gerçekten çok önemli ihmal etmemek gerekiyor, sonra daha çok uğraştırıyor.
Canım saçlarını da güzel günlerde kullan mutlaka çok yakışmıştır,yavaş yavaş bahar kendini hissettiriyor, yağmurların ardından bugün burada da çok güzel güneşli bir hava var.
Canım bu arada rahatsızlığım sırasında ziyaretlerin ve geçmiş olsun dileklerin için de çok teşekkürler ediyorum, bana güzel mesajlarınızla büyük destek oldunuz.Şimdi daha iyiyim ama nefes almada zorluk devam ediyor, kalple ilgiliymiş, zaten muayenelerde bazı sorunlar çıkmıştı kalpte, 15 gün sonra bir de anjiyo olacağım bakalım ne çıkacak.Allahtan hayırlısı diyelim artık...
Canım sevgilerimle öpüyor, ailecek selamlarımızı gönderiyoruz...

kakaolusevgi dedi ki...

Tatlım,bizim evde de aynı mevzuu var,ben de galatasaraylıyım,Kemo da koyu mu koyu Fenerli,ama inan sırf Kemonun morali düzgün olsun diye,Fener hep yensin istiyorum.
bence insan kendini en hoş hangi saç rengiyle harika hissediyorsa,gerisi boş.Mesela bana arkadaşlarımdan bazıları,sarı saç insanı yaşlı gösteriyor boyat başka renge deseler de uyuz olurum,ben önce kendimi kötü hissedeceksem neye yarar :))

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Aa resmin de mi görünüyor? Dur hemen gireyim yorum sonrası :D Şaç konusunda ben de çok cesaretsizim aslında. Hep isterim ki kulak hizamda kısacık saçlarım olsun ama hala köylü güzeli belimde saçlarıma kıyamam :) Kızılı ben de merak ediyorum hemen deneyeceğim bakalım resimde yakışıyor mu?