17 Aralık 2008 Çarşamba

Şafak:147!

Bugünü saymazsak şafak:147...Günler geçiyor. Ben iyiyim. Havaalanında kuzumu uğurlarken ağlamamak için direndim ve ağlamadım. Gülerek uğurladım. Eve geldim; yine ağlamadım. Umarım bu sakinliğim, fırtına öncesi sessizlik değildir. Her gün görüşüyoruz:) (Maşallah!) O da iyi,bir problem yok. Bana destek olan herkese buradan tekrar teşekkürler!

Şimdiden tatil planları yapmaya başladım ben. Kuzum işe başlamadan 1 hafta kaçarız belki bir yerlere. Kısmetse dönüş Mayıs ortası gibi olacak. Belki Asmterdam, belki Frankfurt ya da Antalya olur rotamız. Hiç bilmiyorum ama şu anda hayali bile çok güzel.

Bayramda tüm akrabalara gittik. Askerlik öncesi el öpmek için:) Ee bu durumda benim rejim de bir süre ertelendi tabiki. En son tartıldığımda hala 70 dim. Ama pazartesinden itibaren tekrar rejim düzenine döndüm. Haftasonu tartılacağım bakalım. Umarım tartının ibresi 70 in solunda olur. Öyle çok iştahım yok zaten şu sıralar...

Bayramdan önce AROG' a gittik kuzumla. Güldük, eğlendik ama çok güzel değildi. Ben Osmanlı Cumhuriyeti'ni daha çok beğendim doğrusu ama yine de Cem Yılmaz'ı kutlamak lazım. Her film Türk sinema sektörüne katkı sonuçta. Şu sıra; yabancı filmler kesinlikle popüler değil. Yaşasın Türk filmleri! Mesela ben Issız Adam'ı hala izleyemedim. Ne zaman bilet almaya çalışsak, kalmadığını gördük. Hem sinir bozucu hem de sevindirici bir durum.Bu arada kuzum gitmeden önce Prison Break 4. sezonu bitirdik. Süper bir sezondu. Çok heyecanlıydı. Tavsiye ederim.

6 yorum:

LoLa dedi ki...

canıım allah kavuştursun
asker yolu gözlemek zordur ama güzel ...
kilo konusundada senin boyun var bişcik olmaz kendini ii hissettiğinde verirsin fazlalıkları
kendine ii bak...

Adsız dedi ki...

Allah kavustursun... gunler cabucak gecsin-bitsin-sevdicekler kavussun...

nazo dedi ki...

İyi olmana sevindim Sebla. Zaten çook uzun bir süre değil. İkinizde iyi olduktan sonra zaman geçer. Hem şafak konusunda bizden öndesiniz. Tr.ye dönmemize 154 gün var daha ;)
Bu arada ismini yeni öğrendim daha. Kirpikteki Gözyaşı yazmak zor geliyordu :p

Mutluveumutlu dedi ki...

Hasret sonrası tatil, kulağa çok hoş geliyor. Umarım herşey gönlünüzce olur, bizde buradan güzel tatil fotoğraflarına bakarız :)

Adsız dedi ki...

şafak saymaya başlanmış bile :)
Askerlik sonrası dopdolu bir tatil geçirmek ne güzel olacaktır.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Sağol Fatoşcum:) Vallahi boy da olsa biraz vermem lazım canım. % kilocuk:))

Teşekkürler Banucum:) İnşallah! AMin!

Haklısın çok uzun değil Nazocum. Desene kuzumdan sonra siz de memlekete döneceksiniz:))))

Öyle mutlucum:) Plan yapıyorum şimdiden. İnşallah!

Teşekkürler Zerrin!

Ben başladım Nalan! Saya saya geçer inşallah günler...