3 Aralık 2008 Çarşamba

Saçımın son hali:)

İşte saçımın son hali:) 2,5 sene önce kızıla boyatmıştım saçımı. İlk dip boyamdı. Sonra kızılın birçok tonunu kullandım. Son zamanlarda ise favorim: Mor:))) Çok koyu değil ama. Bu gördüğünüz renk: kahverengi, mor ve kızılın bir karışımı. Çok hoşuma gitti. Uzun bir süre böyle boyatacağım galiba. Belki biraz daha kahveye döndürebilirim. Morun en güzel tarafı kızıl gibi 20 gün sonra açılmıyor. Ben rekor kırarak en son boyamı 2,5 ay önce yaptırmıştım. Bu da sanırım 2-2,5 ay gider. Her ay boya yaptırmak beni sıkıyor. O yüzden koyu renge döndüm. Aslında kızıllar bana yine kataloglardam göz kırpıyorlar ama kullanımı zor. Bir yandan da şöyle koyu kahve üstüne karamel gölge mi yaptırsam diyorum. Evet! Bildiniz, ben kararsızım:))

9 yorum:

LoLa dedi ki...

maşallah cnm inanılmaz sağlıklı görünüyor saçların rengide çok güzel olmuş çok bakımlı duruyor ben de karamel yaptığım için kısa zamanda açılıyor rengi ve de çok sayıda beyazlarım var sürekli dip boya yapmak zorunda kalıyorum :(

Flame dedi ki...

Bende bir türlü kuaföre gidemedim bu aralar. Saç rengimi boyatmak istiyorum ama kızılın kullanımı zor diye kahve üstü kızıl balyaj düşünebilirim. Bakalım? Senin renginde hoş olmuş.

TAZE NANE dedi ki...

Çok hoş görünüyor saçların maşaallah.

HÜLYA dedi ki...

Sebla, çok güzel renk seçmissin.
Bence, biraz bu renk te kal. Baktin ki ilerde biktin, degistirirsin.
Arti, saçlarina iyi bakiyorsun sanirim ;-) çok güzel parliyor.
öptüm - Hülya

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Lolacım aslına bakarsan o kadar sağlıklı değiller! Yeni boyandığı için öyle duruyor sanırım. Eskiden gürdü saçlarım artık azaldı. Ama yine de şükür. Teşekkürler:)

Sağol Alevcim:) Kızıl gölge ya da balyaj deneme derim! Çünkü 2 ay sonra akıcak, bir özelliği kalmayacak. Ben denemiştim daha önce.

Hoşgeldin taze nane:) ÇOk teşekkürler:)

Hülyacım canım çok sağol! Aslında saçlarıma hiçbirşey yapmıyorum. Dedim ya boyadan öyle görünüyordur. Flash ın da etkisi olabilir:) Bir süre kalayaım bu renkte peki:)))

Mutluveumutlu dedi ki...

Çok güzel olmuş sac rengin, güle güle kullan.

İyi bayramlar...

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Şekercim valla rengi süper gözüküyor:)

Adsız dedi ki...

süper olmuş ...:))
iyi bayramlar seblacımmmm

CaDı dedi ki...

Saçların parıl parıl maşallah, bende beğendim rengini.