27 Şubat 2010 Cumartesi

GÖNÜLDEN İSTERSEN OLUYORMUŞ:)

Beni tanıyanlar ve okuyanlar bilir: Hep kırmızı mutfaklı bir ev istemişimdir. Ya kırmızı mutfaklı bir ev bulacaktık ya da biz yaptıracaktık!...Bizim artık kendimize ait bir evimiz var:)))) Evimizde bir de kırmızı mutfağımız!!!! Hiçbirşey yaptırmamıza gerek olmayan bir ev bulduk kırmızı mutfaklı:)) Çok büyük değil ama ferah, aydınlık, özel yapılmış bir daire. Evlendiğimizden beri kiradaydık. Bu yüzden ev sahibi olma duygusu çok başka birşey!...Evimize geçmek için biraz zaman var. Sabırsızlanıyoruz doğrusu:) Allah olmayan herkese ev almayı nasip etsin! Yukarıda gördüğünüz foto mutfağımızdan:))) Yerleşince detaylı fotoğraflar koyacağım. Bu arada pazartesi bir aksilik olmazsa Ağaoğlu Mycity Hotel'de staja başlıyorum. Gönlümden geçen hep bir otelde staj yapmaktı. Bakalım neler olacak? Neler göreceğim?...Bana şans dileyin:)
Hepimize mutlu haftasonları!...

16 yorum:

3prenses dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun.eviniz de stajın da.herşey gönlünce olsun...

Asortik Krep dedi ki...

İlk mutfağım kırmızıydı..Benim için çok özeldi.. Aklıma geldi sayende..
Güle güle oturun evinizde, resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla ve seninle gurur duydum bana ne oluyorsa kursunu bitirip bu işte başarılı olacağını biliyordum :)

Unknown dedi ki...

ev almanıza çok sevindim, gerçekten kirada oturmak İstanbul şartlarında çok zor bir durum. Yaşadığımız için biliyorum, biz de 1 sene sonra taşınıcaz inşallah kendi evimize, en azından kendi evimizin taksidini ödeyeceğiz. Umarım her şey istediğin gibi olmaya devam eder, stajda da başarılar:)))

Haydins dedi ki...

Yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle oturmak nasip olsun inşallah..
Satjında da başarılar , hiç bir şey seni yıldırmasın seni,staj kısmı biraz zordur ya her işin...
sevgiler..

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Seblaaaa,şahane bir haber bu çok sevindim:)İyi günlerde oturun...

Flame dedi ki...

Çokkkk güzelll bir mutfak Seblacım tıpkı istediğin gibi ne güzel. Güle güle oturun. Çok sevindimmm.. Hayırlı uğurlu olsun..

Staj içinde başarılar diliyorum.

cansudere dedi ki...

hadi hayırlı uğurlu olsun canım. allah mutlulukla oturmayı nasıp etsin(amin).isteyınce rabbim duyar.staj için bol şanslar. yenı yıl uğurlu gelenlerden birisiniz bence sevgiler.....

Gami dedi ki...

Gerçekten sizin adınıza çok mutlu oldum :)
Umarım yeni evinizde, kırmızı mutfağınızda hep güzel anılarınız olur..
Bu arada bol şanslar :)

annesiningülü dedi ki...

Herşey gönlüne göre olsun
Staj yerin için ayrı, ev için ayrı sevindim :)
Güle güle oturun
hemde kırmızı mutfak süper

Blog Sahibesi dedi ki...

Canım çok sevindim. Allah güle güle oturmak nasip etsin. Kırmızı mutfakları bende çok seviyorum. Çok şeker görünüyor. Resimleri merakla bekliyorum. Staj içinde sana bol şans diliyorum. Umarım herşey gönlünce olur.

papatya dedi ki...

Yeni evinizde stajinizda hayirli olsun..en guzel gunler yasansin yeni yuvanizda..
Sevgiyle kalin..

Bengü-www.pemberehber.com dedi ki...

Seblacığım, güle güle otur yeni evinde...Kırmızı mutfağana da bayıldım :) Benim de yeni yeni kırmızı mutfak sevdam başladı. Keşke evimizi yaptırırken renkli yaptırsaymışım diyorum :( Sevgiler canım. Stajın hayırlı olsun.

~Bucu~ dedi ki...

yeni bir ev tam da hayalleri süsleyeninden ve başlanacak bir staj olması isteneninden:) ne güzel haber bunlar hayırlı uğurlu olsun canımm....

zuzuların annesi dedi ki...

Kesinlikle oluyor hem de:)
Çok sevindim canım,hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde mutlulukla oturun inşallah:)

Ayca Karaoglan dedi ki...

Seblacım, hayırlı uğurlu olsun. Kırmızı mutfaklı evinizde mutlu güzel günler yaşayın inşallah! :)

Unknown dedi ki...

ah ne kadar güzel sebla hayırlı olsun :)) seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de evlendiğimden beri (2.5 yıldır) kiradaydım ve hep hayallerimi süsleyen bir evim oldu/olmak üzere. bu ay sonunda taşınıyoruz biz de inşallah :) seni yakından takip etmeye devam. malum aynı şeylerden geçeceğiz bir müddet :)