01 Ekim'de MSA'da Dünya Çikolata Şampiyonu ve Fransız Mutfak Akademisi onur üyesi Mickael Azouz ile bir kez daha ders yapma şansımız oldu.
Kendisi çok sıcakkanlı ve inanılmaz pratik bir insan. İşini hızlı bir şekilde yaparken bir yandan da etrafı toparlıyor.
Nugat
Alkollü trufflar
Fındık Pralin Rocher
Çikolata temperleme
Florentin
17 yorum:
Sebla, sana böyle postlar yapmayı yasaklıyorum!! bu böyle biline :p
Aman allahım ben bu fotoğraflardan sonra nasıl kendime gelirim hele şu çikolatanın teperleme mi ne o hali:))
sevdiğin işte uzmanlaşmanı,aldığın eğitimleri zevkle takip ediyorum. Resimler harika ;)
emin olabilirsin sebla, ilk musterin olacagimdan, ve hatta an itibariyle vazgectim obez de olurum:) harikalar..
Yeme de yanında yat.. :P
Aman allahım bayılıcam sandım sanırım orda olsam dayanamazdım ayyyy çikolata cenettimi burası :D fotoğraflar şahaneeeee...
Olamaz beni kalbimden vurdun :)
Ayy kocam orada olsaydı o tezgahı yalar yutardı herhalde :) çok sever kendisi çikolata
Sen şimdi bunları yapmayı biliyormusun..? Yemeden inanmam dermişim ;)
Ah keşke yakın olsaydık...
Sabah sabah ne iyi geldi bu fotoğraflar, çikolatadan pek haz etmesemde benim bile yiyesim geldi, ellerinize sağlık.
böle şeyler yazıcaksan izmeliycem valla :)
Bu amcayı çok sevdimmmm,bizim eve de gelsin :))
WOOOW ellerinize saglik :)) nasil gidiyor dersler?
bu goruntuler gercek mi, aman allahim bunlarin hepsi cikolatanin kati sivi hali dimi:)
of of şimdi olsa da yesek hani :)
nasıl imrendim, nasıl özendim, nasıl çikolata istedim:) harika fotoğraflar... pralin beni benden aldı desem?!?!?!
Gerçekten insanı kalbinden vuruyor bu fotoğraflar..o içi alkollu truflerden ve tabi nugattan yapabilmek için neler vermezdim.sabahın şu yağmurlu dakikalarında ofiste oturmuş yazarken evde olmak için can attım şu an:):)enfes görünüyorlar.Nasıl da şanslısınız ne kadar güzel.En çok istediğim şeylerden biri herhalde bu kurslara katılabilmek ve çikolatayla oynamak..süper valla süper..kocaman sevgiler:):)
Yorum Gönder