23 Ocak 2012 Pazartesi

Bizden haberler:)

23 haftalık olduk biz. Bu çarşamba 24.ü bitireceğiz yani 6 aylık olacağız. Zaman hakikaten su gibi geçiyor, karnım gitgide büyüyor:) Bu perşembe dr. kontrolümüz ve şeker yüklememiz var. İnşallah iyi çıkar sonucu. Korkuyorum doğrusu. Şu anda 8kg almış gözüküyorum. 2 kg  fazlam varmış. Aslında bu normal. Niye? derseniz sağlıklı besleniyorum, yemem gereken şeylere dikkat ediyorum ama tatlı konusunda zaafım var. Evde kendim pekmezli ve tam buğdaylı kek ve kurabiyeler yapıyorum ama pek sınırım yok. Günde 3 kurabiye ve 3 dilim kek yediğim oluyor. Arada sarelle kaşıklıyorum. Yani sınırım yok dediğim bu. Ee böyle yerken de fazla kg.um olması normal sanırım:) Basen ve karın çevrem ciddi derecede genişlemiş durumda. Sağlık olarak iyiyiz ama şükür. Haftasonu küçük odamızı boşalttık. Mobilya siparişimizi verdik. Oda küçük olduğu için sadece karyola ve dolap aldık. Dolabımızın üst kısmı pencereli. Yatağımız da büyüyen modellerden. Beyaz ve klasik bir model seçtik. Konsept olarak da uçak, bulut, güneş, ay figürlü bir tema düşündük. İsmimize uygun:) Odayı boşaltırken ben pek birşey kaldırmadım ama uzun süre ayakta kaldığım için sanırım belim 3 gündür fena. Bugün biraz daha iyi gibi. Bizden haberler böyle:) İyi haftalar diliyoruz:) Öpüyoruz;)

20 yorum:

bir güzel çift dedi ki...

Maşallah size.sağlıkla sona varırsınız inşallah...en çabuk geçen zaman dilimi son üç ay...ama son günler geçmek bilmiyor :) baksana son 7 gün içindeyim ama geçmiyor günler :) sevgilerle...

Adsız dedi ki...

Hamilesin sennnnnn!

çok güzel bir şey bu; acayip sevindirik oldum niyeyse:)
kızıma hamile olduğum anları anımsadım;çok zordu.

hayırlı uğurlu olsun;Rabbim tamamına erdirsin.

çınar dedi ki...

selam aynı haftalarda aynı şeyleri yaşıyoruz bizde bu haftasonu oda takımı bakdık. düz beyaz beğendim bende..ama henüz oda yapsam mı yapmasammı karar veremedim. kilo problemine gelince aynısı nutella kaşıklıyorum ve kendime engel olamıyorum. şimdilik en büyük korkum şu şeker testi çok kilo alanlarda daha çok çıkıyor dediklerinden. yavaş yavaş sona yaklaşırken. bakalım daha neler neler yaşayacağız. sevgiler

yadigar olam dedi ki...

Vakit azaldıkça heyecan artıyor değilmi?Çok güzel yorgunluklar bunlar.Sağlıkla gelsin bebiş inşallah.Bizde 2. bebişimizi bekliyoruz daha çok baştayız biz.Ben ilk hamileliğimde 20 kg aldım, bunda 8 haftalık şu an ve 1,5 kg verdim.İştahsızlık ve halsizlik oluyor maalesef.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Ayşenurcum Amiiin! Heyecanla güzel haberi bekliyorum sizden:)

Merhaba Nar-ı Can:)Çok teşekkür ederim:) Amiin!

Merhaba Çınar:) Korkular, heyecanlar hep aynı. İnşallah test sonuçlarımız iyi çıkar;) Güzel düşünelim:) Oda konusuna gelince yatak ve dolap şart zaten ama bir süre olmasa da idare edilebilir tabiki. Bizden de sevgiler, kolaylıklar;)

SMİLENA dedi ki...

MAŞALLAH GÖBÜŞÜN ÇOK ŞEKER DURUYOR.KİLON GAYET İYİ CANIM.SON AYLARDA BİRAZ FAZLA ALINIYOR AMA VERİRSİN DOĞUMDAN SONRA MERAK ETME...EMİNİM ODANIZ ÇOK GÜZEL OLACAK....BEN SANA TAÇ YAPMAK İSTİYORUM.LOHUSA TACI.BANA HAYALİNDE YADA KAFANDA BİŞEY VARSA MAİL ATARMISIN CANIM ÇOK SEVİNİRİM.BİZDEN KÜÇÜK BİR HEDİYE OLSUN İSTİYORUM :))) SEVGİLERİMLE

ELFony dedi ki...

Herşeyin yolunda gitmesi çok güzel :)Kiloyu takma.. 5. ayda hepsi gitmiş oluyor.. Ben 17 kg almıştım oğlum 6 aylıkken 18. kiloyu vermiştim.. Hem de hiç dikkat etmeden.. Şimdi kardeşi yolda.. İlk hamilelikte her aldığım kilo için ağlamıştım, şimdi hiç takmıyorum :) Sağlıklı olsunlar da...

Flame dedi ki...

Çok tatlı görünüyor göbeğin :)
Hamileliğimi özledim ne :)))

Zeynep'in Evi dedi ki...

tatlı göbekk:)) çok merak ettim odasını bizimle de paylaşırmısın eşyalarınız gelince sebla? sağlıkla gelsin yavrun canım..

annesiningülü dedi ki...

zaman ne çabuk geçiyor :) buradan bakınca ;)

gunduz68 dedi ki...

hamile birini görünce bende Flame gibi özlüyorum ama içinden çıkacak olan canın sorumluluğu aklıma gellince yok diyorum ama isteyen için en güzel şey hele kıpırdanmalar başlayınca:))

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ne güzell ne güzell haberler..

ozaman
bende öpüyorum o ekoseliyiii :=)))

Unknown dedi ki...

ne güzel telaşlar eski günlerim geldi aklıma oğluşa hazırlandığımız günlere:)şimdi emreye hazırlanırız bizde:))

Ballı Cimcime dedi ki...

Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım. Biz de 27+1 olduk bugün çok şükür.. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi:) Tatlı merakı derken bende de var fazlasıyla.. Yalnız geçen cumartesi şekerim 148 çıkınca doktor az yemek ye tatlıyı şekeri karbonhidratı kes dedi gerekirse bir beslenme uzmanından destek almalıymışım bu konuda:( Yani o çok sevdiğim nutellalar kekler tatlılardan vazgeçmem gerekecek ama nasıl bakalım? Sevgilerimle..

Unknown dedi ki...

sağlıkla dünyaya gelir inş.Tatlı heyecanlar, oda hazırlıklaarı başlamış.En keyifli hazırlıkalr bunlar olsa gerek..
Oğlumun odası geldiğinde içim içime sığmamıştı.Gün içinde defalarca odaya girer ve hayal kurardım...Güzel bekleyişler bunlar :)
Sevgilerimle

vintageduygular dedi ki...

Masallah Seblacim, tatli gobisin büyümüs iyice ;) Allah tamamini erdirsin canim

sessiz balik dedi ki...

ben ; onun yaşamındaki diğer sorumluluklarını alabilmeyi göze alsam
bin tane çocuk doğururdum
sırf şu hamilelik için
hayatımda o kadar güzel bir dönem daha yoktu benim

tadını çıkar

Elifinelizi dedi ki...

Maşallah size göbüşüne can kurban
Sağlıklla kavuşun birbirinize

Moda Tutkusu dedi ki...

Hep derim hamileyken niye blog yazmadım diye!Kilolara fazla kafayı takma, emzirirsen hızlıca verirsin!
Sevgiler!

Noni dedi ki...

Ahhh canım benim ne kadar güzel, bebişini sağlıkla kucağına almanı diliyorum! Ben de 6 aylık olacak mıyım acaba, zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana :) Hatta ben biran önce doğum anına ışınlanmak istiyorum, çok tez canlı bir anne adayıyım hii hii :)
Çoook öpüyorum seni canım çok çok tebrik ediyorum seni ve prensini! Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah!
Mucuk!