25 Haziran 2012 Pazartesi

40'ımız da çıktı:)


Geçen hafta cumatesi günü 40 ımızı çıkardık:) Değişen ne derseniz? Çok fazla bir değişiklik yok aslında. Zaten birçok kişinin söylediği ve kitaplarda da okuduğum kadarıyla 3 aymış bebeğin bir düzene girmesi, anne karnında olmadığını anlaması vs. Rüzgar çok şükür çok huysuz, problemli bir bebek değil. Bir gün bakıyorsanuz gece rahat rahat uyuyoruz. Bazen de saat başı kalkıyoruz. Bazen gündüzleri uyuyor, rahat oluyor. Bazen de uyumuyor, huysuz oluyor. Henüz bir rutinimiz yok yani. Bugün itibari ile 49 günlük olduk. Ne zamandır şöyle doldu dolu gülsün diye gözünün içine bakıyorum Rüzgar'ın. Ne mutlu ki 2 gündür söylediklerime tepki vermeye, gülmeye başladı. İşte ben de o zaman anne olduğumu daha bir anladım sanki. Binlerce şükür! Dün 40 mevlüdümüzü yaptık. Şeker olarak yukarıda gördüğünüz kutularda akide şekeri ve lokum hazırladık. Yanında da benim yaptığım kuzu, yıldız, yelken ve çocuk figürlü kurabiyeler ikram ettik. 
Hepinizi öper, iyi haftalar dileriz;)

11 yorum:

Elifinelizi dedi ki...

maşallah ona kocaman olmuş :) rutin alışma süreci filan değişik hikayelere gebe sanırım . Biirde bebekle kurabiyelerdennmi yaptın sanada maşallah doğrusu

Adsız dedi ki...

Seblacım hayırlı olsun! Uzaklardayız ama kalbimiz seninle. Huzurlu, sevgi dolu bir gebelik geçirdin. Kimseye tek bir kem söz ettiğini, kendini düşünüp göklere çıkardığını görmedik. Çok kaprisli gebeler gördüm şimdiye dek. Bu yüzden seni çok seviyorum, burnu Kaf dağında bir gebe ya da anne olmadın olacak gibi de gözükmüyorsun;). 40 mevlidi yazın bile kısacık.:) Bu yüzden bir tanesin sen. Allah da sana çok güzel hayırlı bir hediye verdi. Kuzucuğunla hep böyle mütevazı, şirin mi şirin, sağlıklı, nice 40 günler 40 yıllar görün inşallah. Biz de şahit olalım, biz de cân-ı gönülden kutlayalım.

pembe ajandanın sahibesi dedi ki...

uzun zamandır internete giremeyince rüzgarın doğumunu kaçırmışım, Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyüsün inşallah. 40 sihirli rakam herşey normalmiş gibi gelse de biraz zaman geçince o zaman diliminde ruh halinin ne kadar farklı olduğunu anlıyor insan. huysuz bi bebek olmamasına ayrıca sevindim, huysuz bi bebeği olan bi anne olarak:) yeterki sağlıklı olsunlarda. kocaman öpücüklerrr.

a. gizem dedi ki...

hayırlı ugurlu olsun kırkınız :)))

ayca dedi ki...

sen o kurabiyelerle ugraşacak vakti bulmuşsun ya bravo vallahi allah damatlığını da göstersin...

annesiningülü dedi ki...

hayırlı olsun Sebla :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Elifcim çok teşekkürler:)Rüzgar uyurken yaptım kurabiyeleri. Uykusuz kaldım ama değdi:)Öperiz sizi;)

Kalbinin benile olduğunu hep hissediyorum Serracım çok teşekkür ederim:) Bu sözlere ne desem bilemedim. Sen öyle görüyorsan ne mutlu bana:) Amiin bütün dileklerin için! Darısı başınıza inşallah! Öpüyoruz seni:)

Amiin çok teşekkür ederiz:) Aynen öyle yeter ki sağlıklı olsunlar! Biz de kocaman öperiz sizi;)

Çok teşekkür eder, kocaman öperiz Gizem teyzesi;)

Ayçacım çok sağol! Buldum bir şekilde:)

Kiraz Limanı dedi ki...

Bizde sizi öpüyoruz...Nice uzun yıllara :)

sessiz balik dedi ki...

seblacım sağlık ve huzur içinde nice 40 günlere . bebekli evde sürprizler bol olur , tüm bu sürprizi bol günler rutini oluşturur bence
sevgiler
rüzgarın fındık ayaklarından öpüyorum

Flame dedi ki...

oyyyyyy büyümüş annesi Rüzgar..
Nice aylara, yıllara...

ceydabural dedi ki...

oturdum uzun zamandır okumadıgım bloglara bakayım derken ilk sana geldım
fırsat bulmak ne zor ömer içeriden seslenıyor arada gel bana bak der halde :)
rüzgar kuzu nasıl da buyumus zaman sankı gecmıyor gıbı