16 Mayıs 2007 Çarşamba

Doğumgünüm'den notlar...

Doğumgünleri neden hep çabuk geçer. Gece 12'den sonra kutlama mesajları alırsın. Sabah kalkarsın bunlar devam eder. Sonra akşam olsa da bir yerlere gitsek dersin. Akşam olur evde yada dışarıda kutlanır doğumgünü. Bir bakmışsın gün bitmiş...Ben hep böyle düşünüyorum nedense. Zaten zaman çabuk geçmiyor mu? Burada da gösteriyor işte kendini...

İlk kutlayan kuzum oldu. Sonra annem...Kuzum hediyelerimi verdi gece 12'den sonra. Bayıldım. Hele bir tanesi süperdi. Bana özel tshirt yaptırmış kuzum. Önünde buzpatenleri (buz patenini izlemeyi çok severim. Avrupa Eski Şampiyonu Rus İrina Slutskaya'yı tek geçerim bu konuda.) Arkasında da kız ve erkek figürlerinin üstünde isimlerimiz yazılıydı. Bayıldım bu tshirte.Sabah işe giderken babamla annem yolda karşıladılar beni. Ellerinde bir demet karanfil. Güne karanfil kokularıyla başladım. Sonra telefonlar, mesajlar...Akşam da annemlerle ve kayınvalidemlerle süpriz bir yemek ayarlamış kuzum Fenerbahçe'de .

Yemek sonrası evde pasta kestik. Bir sürü dilek tuttum:) Hediyelerimi aldım:) Cumartesi akşamı da Kuzum, kardeşim, Meltem ve Muratla Taksim'de Sed Otel'in teras barındaydık. Manzara çoook güzeldi. İstanbul'u Kabataş üstünden görmemiştim hiç. Rum ve Türk müzikleri eşliğinde yemeğimizi yedik, içkilerimizi içtik. "Olmasa mektubun" da koptum ben. Kuzum da çok sever bu şarkıyı ama yarım çaldılar. Çok güzel bir geceydi. Oradan çıkışta kardeşim tutturdu: İşkembe de işkembe. Etiler'e gittik. Oradaki kapanmış. Ortaköy'deki işkembeci geldi aklıma. Orası da kapanmamıştır herhalde diye espri yaptık sözde. Ama orası da kapanmış. Tam yeter artık eve gidelim diyecektim ki kapanan yerin yanında bir tane gördüm. İşkembe keyfimizi de yaptık yani:) Eve geldiğimizde halimiz kalmamıştı...Öncelikle kuzuma sonra herkese çok teşekkürler... İyi ki varsınız...

12 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

t*shırt'e bayıldım...güle güle yaşlan...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Sağol Şebnemcim:) Hep beraber!

LoLa dedi ki...

merhaba sebla
bloğunu çok beğendim artık takibindeyim:)

üstelik sabah sabah bana kısır yedirdin dün akşam yapmıştım fotoyu görünce aklıma düştü ordanda mideme:))
doğum günün kutlu olsun...doğum gününün tadını çıkarmışsın maşallah...
benim doğum günüm ocaktaydı ve eşim televizyoncu olduğu için sabaha kadar belgesel kurgusundaydı evde yanlız geçirdim
hiçbirşey anlamadım yani:(((
sevgiyle kal...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Sen de hoşgeldin Lolalola:)Teşekkür ederim. Benim kuzum da Ocak doğumlu. Tam bir kovadır kendisi:) Üzülme önemli olan eşine sahip olman ve manen yanında olması.

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Seboşum,
Ömrünce,kirpiklerine mutluluktan öte yaş düşmeyeceği, sevdiğin ve böylesine sevildiğin bir hayatı sür kuzum...
Benim naçiz vücudum (:P)elbet bir gün doğumgününde yanında olacaktır ancak kalbimin en güzel köşesi ilelebet senin kalacaktır!!! (g.k.b.polat)

Adsız dedi ki...

Merhaba Sebla, sitenizle rastlantı karşılaştım.. Geçmiş doğum gününüzü kutlamadan geçmek istemedim.

Ben de doğum günlerini pek severim. Geçecek diye aynı gün panik halde geçiririm hatta :))

Mutluuuu nice niceee senelere...

Tişört nefis. :)

sımmsıcak sevgiler...

http://misss.blogcu.com

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Zerrin Hanım hoşgeldiniz:) Blogumda yeni yeni arkadaşlar görmek ne güzel. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere.

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Merhaba sebla,

Geçmiş doğumgünün kutlu olsun :) Bu sıralar siteyi bile güncelleyemedim, yoğunluktan. Neyse izin aldım da biraz evde oturuyorum. T shirtüne bayıldım. Güle güle kullan :) Nice sağlıkklı & mutlu yıllara.

Sevgiler,

selin (www.selincaglayan.com)

serinmavi dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun canım,sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim...Selamlar...Sevgiler....

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Çok teşekkürler Selin:) Gelmene sevindim. İyi tatiller! Bol bol tarif ve yazı bekliyorum;)

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

sebla ablacım doğum günün kutlu olsun =) nice sağlıklı mutlu yıllar...hep sevdiklerile beraber olursun İnşallah.ablacım hem adaşız hemde aynı ayda doğmuşuz seninle=)bende ayın 28 inde doğdum ama doğum günümü erken yaptım.t-shırt ün gerçekten çok güzel güle güle kirlet=)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Seblacım merhaba:) Yorumunu görmek ne güzel:) Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim! Senin de doğumgünün mutlu olsun!Nice sağlıklı, başarılı, mutlu yılların olsun! Öpüyorum:)