14 Haziran 2007 Perşembe

İç döküş...

Bu sıralar biraz fazla duygusalım...Kuzumun yokluğu ve şehit haberleri bu durumun önde gelen sebeplerinden. Devamlı söylüyorum ya haberleri izlerken ağlıyorum; tutamıyorum kendimi. Anneler, babalar, çocuklar giden canların ardından ağlarken ben öyle durup haberi izleyemiyorum. Aslında izlemek de istemiyorum. Dün Papatya Dünya'nın blogundaki bu yazıyı okurken masanın başında tutamadım gözlerimdeki yaşları. TV de dizi ya da film izlerken aldatılan ya da terkedilen kahramanın yerine koyup kendimi, ona da ağladım. Kuzuma olan özlemimin yoğunlaştığı anlara hiç girmeyeyim...

Günler hep aynı: Kalk, hazırlan işe git. Çalış, eve gel. Yemek ye, nette takıl, tv izle, uyu. Bir yarım burada değil sanki. Hayat arkdaşı böyle bir şey işte. Eğer doğu insanı bulduysan, o senin diğer yarın. O olmadı mı ne çayın, ne uykunun, ne simidin, ne kadayıfın ne Cranberries'in...Hiçbirşeyin tadı yok. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın!!!10 gün var...10 gün sonra gelecek kuzum inşallah!

Biraz dağıtalım bu duygusal havayı. Kuzumu Amerika'nın tüketim çılgınlığından uzak tutmaya çalışıyorum. Dün akşam bir outlet e gitmişler. Baktım bir mms geldi. Açınca ne görelim 2 adet babet. Bilmem şu marka. Sıraladığım cümleler: -Ama kuzum alma bak boşver!-Soldaki güzelmiş, uygunsa bir bak!-Aaaa uygunmuş. -Hafif topuklu abiyeler var mı? ....Uzayıp gidiyor bu cümleler. Bir yandan çok alışveriş yapmasını istemiyorum. Bir yandan da aklım orada. Kuzum senin burada olman lazım diyor. Aman olmayayım, tutamazdım kendimi. Burada bile zor tutuyorum.

New York İstanbul'a çok benziyormuş. Ama çok pahalıymış. Outletler dışında alışveriş zormuş. Kuzumu herkes İspanyol sanıyormuş:) Kuzumun söylediğine göre etrafta pek Amerikalı yokmuş. Her yerde Japonlar ve İspanyollar varmış. Bir de sincaplar:)Kuzum gelince güzel fotoları koyacağım bloga.

Herkese iyi haftasonları! Bol bol dinlenin, gezin, kendinizi dinleyin!

14 yorum:

serinmavi dedi ki...

Canım,Allah kavuştursun...ben de oğlumdan ayrıydım okula bitti şimdi yanımda...Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın.Onların iyiliği için katlanıyoruz herşeye...Selamlar....

Unknown dedi ki...

bende oyle cok duygusalim, geneldede turkiyeyle alakli buuzcu haberleri 15-20 gun sonra duyarim, eve hergun gelen turk gazetesini bile okumam cogu zaman sirf bu yuzden! cunku surekli aklima geliyor, hic biside yapilamiyor!Allah imtihn etmesin ins...

Buarada evet hakikaten oyle hele NY da hadi almadan dur durabilirsen hele heleki manhattanda her adim basi harika storelar simdi dalmada dur bakalim kolaysa:))

Birde ben seni sobelemistim:) birde burdan haberdar ediyim dedim:)

LoLa dedi ki...

bir an önce kavuşursunuz inş.
valla ben de merajla bekliyom fotoları ...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Merhaba Oya:) Çok sevindim. Gözünüz aydın:) Amin! Çok sağol. Haklısın hep daha iyisi için katlanıyoruz bazı şeylere...

Arzu gördüm sobeni;) En kısa zamanda cevaplayacağım. İlk blog oyunum çok teşekkürler:) İstanbul'dan selamlar, sevgiler.

Amin Lolacım! Sen de hayırlısıyla gelirsin inşallah İstanbul'a, görüşürüz belki;)

emel'ce dedi ki...

Çabucak geçsin 10 gün biran önce kavuşun..

Benim Hayatim dedi ki...

Seblacım seni o kadar iyi anlıyorum ki! Ama çok az kalmış bak yakında kavuşacaksın.

Filmi çook önceleri izlemiştim müzik çok iyi geldi. İyi ki bulmuşuz birbirimizi burada paylaştıkça insan kendini daha iyi anlatıyor.

Lola ya da yazdım böyle küçük ayrılıklar iyi gelir heyecan olur. Sana da iyi tatiller.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Emelcim, çok sağol:) Amin!Öptüm:)

Mücevhercim, en iyi sen anlarsın. Ben 15 gün dayanamadım. Allah sana kolaylık versin!Melekler Şehri filmini ve müziklerini çok seviyorum. Meg Ryan ve Nicolas Cage hastasıyımdır zaten:)Buradaki paylaşımımızı ben de çok seviyorum. Görüşmek üzere. Öptüm:)

Sebnem'den dedi ki...

BİR AN ÖNCE EŞİNE KAVUŞ....:))
İNSAN GERÇEKTEN BİRİNE ALIŞINCA BÖYLE KISA AYRILIKLAR ÇOK ZOR OLUYOR..
BANA DA OLUR..GİDER SEVGİLİ 7 GÜN BİR YERE..NE YAPACAĞIMI BİLEMEM.SANKİ HEP O VARMIŞTA,BEN O'NSUZ BİR ŞEY YAPMAMIŞIM GİBİ..
ANLIYORUM SENİ..

Yasemin dedi ki...

selam sebacim, Allah tez zamanda kavustursun kuzuna insallah canim.. NY super bi sehirdir insallah en kisa zamanda sende gider oralari gorursun. helede Mall denilen alisveris merkezleri esinin deliye donmesine sasirmadim. bende gittigimde deliye donuodum :) neyse canim bu aralar bende biraz uzak kaldim blog dan ama en kisa zmaanda donecegim. su hafta sonu 15 kisilik misafirimi atlatayimda :) gorusmek uzere uzme kendini derdi veren Allah caresinide verir canim ;) optummm..

AsYa dedi ki...

ooo ne güzel bol bol alışveriş yapıp gelicekse kociş yaşadın :)
Allah kavuştursun..hem özlersiniz birbirinizi o da ayrı bi güzel oluyo aslında..uzun olmadığı sürece tabi..

Ozgur Gercek dedi ki...

bak bugun itibariyle 9 gun kaldi, simdi artik her ikimiz icin de geriye sayiyorum, sonra 24'unde beraber gobek aticaz di mi :)))?

sayili gun cabuk gecer derler, bu kadar sevio ozleyecegin birini buldugun icin sanslisin. aykkabilarin hepsinden bir cift alsin canim nolucak, giyilir :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Şebnemcim çok sağol:) Ah şu gitmeler olmasa. Valla biliyorum ben sevdiğimin kıymetini, gitmesin bir yere;)

Yasemincim merhaba, Amin canım çok sağol. Evet çok güzelmiş, inşallah ben de görürüm. Gerçi ben gidersem alışveriş merkezlerinden çıkamam herhalde:)Allah kolaylık versin canım sana da! Ama misafirler şanslı! Nefis mamalar yiyecekler:) Öpüyorum!

Asyacım sorma! Habire mms gönderiyor. Hangisi güzel diye? Bakalım, ucu kaçmasın da:) Nefis limonatandan istiyorum ben;)

Chido az kaldı:) Pazar akşamı atalım göbekleri;) Şaka bir yana herşey gönlünüzce olsun! Fotoları çok merak ediyorum şimdiden:)

AsYa dedi ki...

sobeeee

sevdamavisi dedi ki...

Canım,
gerçekten bu kadar üzücü olaya karşı duygulanmamak mümkün değil. ateş düştüğü yeri yakar derler. belki aileler kadar değil ama biz de üzülüyoruz ister istemez. seni o kadar iyi anlıyorum ki. iki yıldır eşimle ayrı illerde yaşıyoruz ve evim bile yok şu anda. özlem kötü oluyor. bir de 1,5 yaşında kızım var en çok da o özlüyor babasını. En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.
canım gönül dostları etkinliğimize katılacaktın sanırım. eğer vazgeçmediysen e mailini bekliyorum. bilgiler lazım biliyorsun. sevgiler