8 Şubat 2008 Cuma

Biraz da moda!...

Şunu farkettim ki blogumu açtığımdan bu yana moda ya da giysilerle ilgili bir yazı yazmamışım. Oysa ki kıyafetler ve aksesuarlar her kadında olduğu gibi bende de bir tutku. Hani derler ya yıllarca alışveriş yaptım hala giyecek birşeyim yok! Bazen ben de böyle hissediyorum kendimi. Bazı sabahlar dolabın karşısında oturup birkaç dakika düşündüğüm oluyor; acaba ne giysem diye. Bu durumda biraz modadan bahsedelim. Size yeni sezon için birkaç markadan örnekler seçtim. Bakalım beğenecek misiniz?
Bu sezon yine yelekler var. Siyah-kahve-bej. Özellikle baharda güzel bir alternatif olabilirler bence. Üstteki yelekli kombinasyana bayıldım. Pastel tonlar ağırlıkta gibi. Kremler, beyazlar, sarılar, yeşiller var. Capriler ve şortlar yine revaçta. Kışa taşınan şortlar yazında karşımızda olacak! Üstteki yeşil-krem-beyaz uyumunu da çok sevdim ben. Uzun kolyeler olacak yine! Ben kışın boğazlı kazaklarla çok kullanmıştım, yeni sezonda da askılı bir body ve yelekle çok kullanışlı olabilir. Sarı ve gri uyumu da çok güzel. Tam bir bahar kombinasyonu! Yeni sezonda da gözüme çarpanlar arasında kısa hırkalar da var. Tıpkı üstte olduğu gibi. Altına kot ve kemerle çok şık olabilir.
Mavi-beyaz-lacivert benim favori renklerim. Bunların hepsine bayıldım. Sanırım bu sezon üzerimde hep bu renk ve tarz da giysiler olacak! Amacım sadece fikir vermekti. Bu soğuk ve gri kış gününde içiniz biraz olsun açılmıştır umarım. Mutlu haftasonları!

Kaynak: MANGO-GAP-OLD NAVY

5 yorum:

Mutluveumutlu dedi ki...

Baharlık alışverşi yapasım geldi resimleri görünce :)
Bende yeşil-beyaz-krem kombinasyonunu çok beğendim.

kakaolusevgi dedi ki...

tatlım birkaç dakika mı oturuyorsun dolabın önünde ,yine çok iyisin vallahi,benim bazen dakikalarım geçiyor :=))))
ben de kuşaklı kısa açık kahve hırkaya bayıldım.

Feyza Fidan dedi ki...

Merhaba,
Kimden geldim sizi nasıl buldum valla hatırlamıyorum (yaş kemale erdi yaa :((
Çok güzel bir blogunuz var, hele annanenizin hamurlarına bayıldım..Kendi annanecimi hatırladım... Ayrıyeten balık keyfinizede balık sevmez biri olaraktan ağzımın suyu akarak eşlik ettim :))))
Ellerinize sağlık herşey için,
Sevgiler...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım hepsi çok güzelmiş bunların. Bende alışverişi çok severim:)Renklere bayıldım. İnsan yaz gelsin artık diyo:) Canım öptüm

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Di mi Mutlucum:) Biraz içiniz açıldıysa ne mutlu bana:) Yeşilli kombinasyon benim de favorim;)

Kakolucum haftaiçi birkaç dak. ama haftasonu ya da akşamları bir yere gideceksek saati bulabiliyor:) Bazen düşünmeye ara veriyorum sonra yine gidip oturuyorum dolabın önüne:)

Merhaba feyza:)) Hoşgeldiniz! İyi ki geldiniz! Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim:) Afiyet olsun! Görüşmek üzere:)

Muhabbet çiçeği bahar gelse razıyım! Ilık bir rüzgar, güneş...Ben de öptüm:)