26 Ağustos 2008 Salı

Sonbahar...

Ben bahar insanıyım kesinlikle! İlkbaharda doğdum, sonbaharda evlendim. Baharın tadı başka benim için. Yaz ve kış da kendine göre güzel elbette! Ama bana hep bahar olsun! İlkbaharın ılık havasını, güneşinin yakmayışını severim. Sonbaharın ise üşütmeyen serinliğini, yağmurunu hatta kapalı havasını. Bu havalar beni mahvediyor...Sıcak üstüne bir de nem. Bunaldıkça bunalıyoruz. Bir umut hava durumuna bakarken; öğreniyoruz ki daha da ısınacak! Daha ne kadar sıcak olabilir ki? diyorum kendi kendime. Bir umutla bu hafta da bitti. Ha gayret! Ağustos bitti! diyorum ama dünya ayları şaşırdı galiba bu sene! Klimasız yaşamayan insanlar olduk hep beraber! Aklımda yazın Erzurum'da yaşamak var. Sonbaharda dönerim. Ne dersiniz? Bu kadar havadan cümleler üstüne aşağıdaki fotoğraflarla serin bir sonbahar esintisi yolluyorum size. Bakın bakalım bu sonbahar neler varmış???


Kaynak:
Gap
Banana Republic
Mango

8 yorum:

emre dedi ki...

Hımmm havalar konusunda hemfikiriz, bende senin gibi ilkbaharda doğdum sonbaharda evlendim, havalar da hep serin olsa fenalıklar geldi bana dayanamıyorum bu sıcaklara, terlemek konusunda da sölicek çok şeyim varda susayım en iyisi.

gülriz dedi ki...

Seblacığım, sıcaktan eriyip buharlaşmak üzereyken bu güzel kıyafetler çok güzel göründü gözüme. Güzel ama uzak göründü :)))) Kocaman sevgilerimi gönderiyorum sana canım

3prenses dedi ki...

evet bende aynı fikirdeyim.yazı ,kışı sevmiyorum.bahar süper.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Biraz daha sabır Emrecim:) Bu arada siz de eskidiniz artık neredeyse 1 sene olacak:))

Az kaldı Gülrizcim:) Kazaklarımızı giyip, sıcacık kahvelerimizi içeceğiz yakında:))

Hoşgeldin 3 prensens:) Siz şanslısınız Erzincan çok güzeldir şimdi!

Flame dedi ki...

sonbaharı kim sevmez ki :)
Ben de severim, hemde çokkk

Adsız dedi ki...

ya bide tombul kuş hatun modasını görsek ;)

Haydins dedi ki...

Benimde uzun hirkalarda gozum var..Bir de yetmez 5 tane :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Sonbahar geldi sayılır Flame:)

Sen kendine neyi yakıştırıyorsan, onu giy Yeşimcim! Hem öyle lezzetli mamaları yapıp, böyle 34 beden olmamız sözkonusu değil yani di mi;))

Uzun hırkalar benim de favorim Haydins! Özellikle saç örgülü, krem renkli:)