30 Ocak 2009 Cuma

Cuma Cuma...

Aslında bir çorba tarifi verecektim cuma cuma...Eskisi gibi tarif yayınlamadığım için kızıyorum kendime. Eee tarif için beklerken bu sefer günler geçiyor. En iyisi ben yazayım; havadan sudan bahsedeyim biraz dedim.

Şafak:106 bugün! Aaaa ne azalmış demeyin! Öyle kolay çizik atılmıyor günler üstüne. İlk başlardaki kadar zor değil ama zor! Ben Pazartesileri çok seviyorum artık! Çünkü yeni bir hafta başlıyor. Artık pazartesi sendromu yok bende:) Günler geçiyor diye kendi kendime seviniyorum. Doğumgünü kolisini tam da doğumgününde aldı kuzum. Kolideki Kinder Buenoları görünce çok sevinmiş. Geldiğimden beri hiç yememiştim dedi.

Aranızda rejim ne oldu diyen soranlar vardır belki. Rejim hiç oldu! Vermiyorum da almıyorum da. 69 da kaldım. Hedefe 4 kilom var aslında. Çok değil ama ben rejimi bıraktım. Günde 25 dak. yürüyorum ve yediklerime biraz dikkat ediyorum sadece. Ama tartıların görmediği bir gerçek var: Pantolanlarım üstümden düşüyor:) Böyle kalsam bile güzel ama hamilelik dönemini düşündüğümden biraz daha vermem lazım sanırım. O da ayrı bir konu!...(Hemen bebiş yapacağız sanmayın! Daha var:)))

Bugün ilk defa vakum yöntemiyle kulaklarımı temizlettim. Artık dayanılmaz ağrılar başlamıştı ve ben istemeye istemeye de olsa doktor kapısını çaldım. Ciddi birşey yok sanırım.

Bir de yogaya gitmeyi düşünüyorum. Hazır boş zamanım varken değerlendirmem lazım:) Ne dersiniz? Fikirlerinizi bekliyorum ve mutlu haftasonları diliyorum!...

15 yorum:

Flame dedi ki...

Seblacım kolay gelsin sana canım. Umarım hedefine çabucak ulaşırsın. Bende diyete başladım 3 hafta oldu 3 kilo verebildim. Benim hedefime daha var ama :(

Feyza Fidan dedi ki...

Sebişim benim inşallah çabuk çabuk geçer günlerde bir an önce teskere zamanı gelir :) Ben nişanlıyken senin gibi şafak sayardım, bilirim pazartesi günlerinin güzelliğini :)))
Canım benim benden sonra kilo mu aldın ki rejim yapıyorsun, gayet formundaydın çünkü..Aldıysan eğer kocişin gelene kadar ver tabii.. Yoga yapmadım ama hem fiziksel hem ruhsal olarak çok faydalı olduğunu biliyorum..
Kocaman öpüyorum seni güzel arkadaşım...

SMİLENA dedi ki...

bende yogayı çok düşünüyorum.bu arada günleri sayma saymayınca daha çabuk geçiyor.ben öyle yapmıştım.gerçi efe bebekti o zaman onunla ilgilenmekten de biraz sayamiyordum.kilo konusunda aynıymışız of gitmiyorlar.işte..

LoLa dedi ki...

cnm günler su gibi geçer inş. sevdiceğine kavuşursun ardından da daha güzel haberler gelir bizde keyifle okuruz aynı güzel dilekleri bende sana diliyorum :)
bu arada 4 kilocuk ne ki 2 hafta dikkat etsen gider
öptüm cnm...

nazo dedi ki...

Her blogda diyet okumaya başladım. Psikolojimi bozuyosunuzzzz!!!! :p Buraya geldiğimden beri 3 kilo aldım. Çok gibi değil belki ama ben kilo alınca bacak-basen-kalça bölgem genişliyor. Üst aynı duruyor. Öyle olunca kilo vermek de zorlaşıyor -gerçi bunun için hiç çaba sarfetmedim şimdiye kadar- Bir yerden başlamam lazım. 5 kilo versem ne iyi olur :(
Şafağa az kaldı be Sebla, iki basamaklılara geçelim daha çabuk geçecek, gör bak.. ;)

Benim Hayatim dedi ki...

Yogaya bende çok özeniyorum ama yaparken de gülerim gibi geliyor. Kolinin zamanlaması ne güzel olmuş. Kilo olayını akışına bırak bence sağlıklı ve mutluysan gereksiz yere sıkma kendini.

Adsız dedi ki...

şu günler çok çabuk geçse demi, sen bu bahar da cıvıl cıvıl olucan :)koçiş bahar müjdesi gibi olacak ne güzel...

Yoga hakkında pek bir bilgim yok ama duyumlarıma göre çok faydalı olduğunu söyleyenler var..

Moonish (moonsun) dedi ki...

Yogayi kesinlikle tavsiye ediyorum, hareketleri ogrendikten sonra evde kendinde uygulayabilirsin :) Insan yeniden dogmus gibi hissediyor kendini :))

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Zaman geçiyor be Sebla'cım.106 gün çok bir zaman haklısın ama geçicek biliyoruz.Paketin tam zamanında yerine gitmesi ne güzel olmuş.Yoga bence süper çevremde giden arkadaşlarım var iyi ki gitmişiz diyorlar.Denenebilir onun için:)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Süpersin Alevcim:) İnş. böyle devam eder! Ben kaldım böyle.

Çok sağol Feyzacım! Amin! Aslında sen gördükten sonra biraz zayıfladım:)) Böyle düşündüğü için çok teşekkür ederim:)) Çok mutlu oldum:)))

Her gün sayıyorum Semra yaaa! Geçecek işte bir şekilde! Kilolar birçok bayanın baş belası:)))

Fatoşcum çok sağol canım:) Ne güzel demişsin öyle 2 hafta diye:))) Nerdeee???

Nazocum ya biliyorum diyet muhabbeti sıkıyor bazen:) Ama sen hiç kilo deme! Senin görüntün 1-2 kiloda değişmez bence! Takma kafana sen:)))Evet:))) 2li rakamaları dört gözle bekliyorum:)))Sağol canım:))

Galiba akışına bıraktım Aysuncum:)) Almayayım yeter:)Aslında dediğin gibi sağlıktan öte birşey yok!

Aynen öyle Nalancım:))) Bu bahar başka bahar olacak:)))

Bana da öyle geliyor Moonsun:)) Tam ihtiyacım olan şey:)))

Evet geçiyor Özlemcim! Haklısın:))Yeter ki sağlıklı olalım! Sen iyileş bir an evvel:)))

PastaZer dedi ki...

Seblacım anladığım kadarıyla bu 19 Mayıs çifte bayram olacak size, bize öyle olmuştu :) Tezkeresini alıp karşında gördüğün gün anlatılmaaycak kadar güzel oluyor. Asker yolu beklediğim günler geldi benim de aklıma, saolasın anıları canlandırdığın için :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Dönüş 17 Mayıs gibi gözüküyor Zerrincim:))Bayram olacağı kesin:))

sessiz balik dedi ki...

ben uğramayalı asker yolu gözler olmuşsun seblacım , tez zamanda kavuşursunuz işallah.yanılmıyorsam urfa tarafında .

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Sebla'cım:Karar verebildin mi yogaya:)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Özlemcim çok sağol canım:) Evet Urfa'da.

Ya Özlmecim karar veremedim. Tembelim desem daha doğru olur:))