5 Ocak 2010 Salı



Yılbaşının ilk günleri okuldaki projeyi hazırlamakla geçiyor...Büyük bir kısmı bitti, az kaldı. Gayet amatör bir mutfak bile çizdim:)) Okul bitiyor, 1 ay kaldı. Şaka gibi ne çabuk geçti:) Okul bitince staj başlayacak. Bakalım kısmetimde neresi var??? Hep hayırlısını diliyorum! 2010 çok güzel olacak inşallah! Güzel haberler vermeyi umuyorum buradan. Hiçbirşey kolay değil hayatta! Birşeyleri başarabilmek için fedakarlık ve çaba şart! Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin! Son sınavda yaptıklarımı paylaşmak istiyorum sizinle. Bu sınavda diğerleri kadar gergin değildim ama yine de çok heyecanlıydı:)

Çilek muslu çikolata terin

En az 5 kere yaptığım ganaj pasta:)

9 yorum:

Tuğba Agaci dedi ki...

Ne mutlu sana Sebla! Hayallerinin peşinden gittin ve şimdi de bu yaptığın güzelliklerle tadını çıkartıyorsun..Senin şerefine benim 2010'dan dileğim: Herkesin hayallerinin peşinden gittiği bir yıl olsun inşallah! (Darısı başıma)Sevgiler..

Flame dedi ki...

Nefisss gözüküyorrr Seblacım. Ganaj pastayı çok merak ediyorum bir ara tarifini verirsen sevinirim. Özellikle çikolatasının :D KOlay gelsin canım. Umarım stajıda çokk güzel bir yerde yapar ve sonra hayallerini kurduğun işe yaklaşırsın..

LoLa dedi ki...

çok güzel görünüyorlar bu arada sana hayranım ya bir anda istediğin işi yapmak için hayatında böyle büyük bir değişiklik yapmak cesaret ister ve eminim doğru olanı yaptın. senin adına çokm seviyorum . sevgiler...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Tubacım Amin diyorum!!!! İnşallah devamı da güzel olur:)) Darısı senin başına:))Öptüm:))

Alevcim canım, bu dilekler süper!!!! İçimi okumuşssun:)))
Çok sağol!!!Öptüm seni ve Alper'i:))

Lolacım bazen tereddüte düşüyorum ne yalan söyleyeyim:) Umarım doğru olandır:)) Çok teşekkürler! Öptüm:)))

SMİLENA dedi ki...

inşallah canım.pastaların harika görünüyor.emeksiz bişey olmuyor...
ellerine sağlık

Stil Direktoru dedi ki...

Canım benim ne dilersen olsun şeker Ellerine sağlık canım nice senelere mucx

Blog Sahibesi dedi ki...

Şu an orda olup hepsini silip süpürmek isterdim. Eminim elinin lezzeti ve yüreğindeki sıcacık sevgiyle süper ötesi lezzetler çıkmıştır ortaya. ben adım gibi eminim gün gelecek senden bu lezzetleri yiyebilmek için sıraya gireceğiz. Canım nice lezzetli günler diliyorum.Bu tatlılar gibi ağzınızın tadı hiç bozulmasın.Öpücükler...

Adsız dedi ki...

slm
pastanin goruntusune bayildim
emeginize saglik

acaba tarifi yazmaniz mumkunmu
hani bizlerde yapmamiz ve afiyetle yememiz icin:)))

www.yenitadlar.blogcu.com

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Tekrar tekrar teşekkürler:)) Süpersiniz:))Bu arada okulun reçeteleri olduğu için paylaşamıyorum maalesef:(((