11 Temmuz 2011 Pazartesi

Arada derede Antalya:)


İki hafta önce Erdek'teyken 2 günlüğüne İzmir'e geçtik hayırlı bir iş için. Ardından 12 saat İstanbul'da kaldıktan sonra Antalya'ya uçtum. Ben leyleği görmedim ama o beni gördü herhalde:)

Antalya'da hava tam kararındaydı. 28-30 derece, nem az. Sadece Türkiye genelindeki olumsuz havadan dolayı sanırım deniz dalgalıydı. Şöyle bir girdim, çıktım.




 Kaldığımız otel Konyaaltı'ndaydı. Deniz hem temiz hem de çok güzeldi. 

 Limon Ağacı tatil kitabı olamadı maalesef...O bavuldan o çantaya savruluyor ama bitemiyor bir türlü. Bayağa okudum aslında ama hala konuya vakıf olamadım. Elim bir türlü uzanmıyor okumaya...


Aslında yazacak konum, paylaşacak fotom çok ama nedense geriden geliyorum...

 
Kuzumun işi nedeniyle geldiğimiz için mecburen Konyaaltı'ndaki Porto Bello Hotel'de kaldık. Beni uzun zamandır okuyanlar bilir; "Herşey Dahil" tatil konseptinden hiç hoşlanmam. Bu otel de doğal olarak o konsepteydi. Burayı merak edenler için birkaç gözlemimi paylaşayım. Odalar fena değildi. Kahvaltı ve yemekler bildiğiniz herşey dahil konseptine uygun çeşitliydi. Genel olarak temiz bir oteldi. Bulunduğu alan çok geniş olmadığı için herşey birbirine yakındı. En güzeli plajda bir içecek ya da yiyecek almak için yol katetmenize gerek olmaması.Havuzu çok büyük değil ama yine de yetiyor gibiydi. Misafirler açısından bakarsak da Rusların hakimiyeti yoktu burada. Birleşmiş Milletler gibi her ülkeden insan vardı.

Herkesin tatil yapabilmesi dileğiyle iyi haftalar:)

10 yorum:

^zeynep^ dedi ki...

hersey dahil otelleri ben de pek sevmiyorum ama amaç gerçekten hiç bir sey yapmadan dinlenmekse iyi oluyor, son tatilimiz öyle oldu. bir hafta boyunca hangi sahil, hangi restoran, ne yapalim, nereye gidelim demeden yedik içtik yattik iyi geldi. kisitli zaman için en güzeli ;)

Stil Direktoru dedi ki...

Aynı anda Antalya postu girmemiz şahane .)

Kiraz Limanı dedi ki...

Memleketimi özlemiştim.Fotoğraflar pek iyi geldi :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Erdeğin soğuk denizini özledim ama Antalya'nın denizini birşeye değişmem.

Limon çiçekleri dedi ki...

Neredeyse bizim eve gelmişsiniz:))Bir ses verseydin:))İyi tatiller diliyorum canım.

Adsız dedi ki...

leyleği gördün sen valla :)

Meyra dedi ki...

ahh bu bol tatilli postlar beni tam 12 den vuruyor mest ediyor:)) neden? henüz tatile çıkamadığım için gel ağustos gelllll demekten başka çarem yok sanırım:) iyi tatiller canım...

Unknown dedi ki...

sefan olsun yakışırr:)

SMİLENA dedi ki...

ah şu arnavut böreği yok mu.bende çok severim.arkadaşım arnavut ve Bursa'da ilk arnavurt börekçisini açtı.adı Pİta.uğrarsan muhakkak dene derim.
limon ağcına gelince bende bitiremeyenlerdenim.üzülme yani....

resimler harika....leylek sana kıyak yapmış anlaşılan bu sene....

sevgilerimle :Semra

Lolit@ dedi ki...

Limon Ağacı kitabını bende merak ediyorum..
Güzel bir tatil geçirmişsin. Antalya resimleriyle de anılarım canlanmış oldu :)

Not: Sormak istediğim bir sorum var: Resimler üzerindeki şeffaf yazıyı nasıl yazıyorsunuz?