20 Nisan 2012 Cuma

Rüzgar gelmeden:)

36 haftalık bizden merhaba:) Artık son haftalara girdiğimiz için bir telaş halindeyiz. Odamız hazır, hastane çantalarımız hazır. Park yatağımız hazır. En son yazlık-kışlık işini de hallettikten sonra evde de pek yapılacak birşey kalmadı. En son aldığımız kıyafetleri yıkadık. Onları ütüleyeceğiz. Bir de çikolatalarımızı alıp, paketlemek kaldı. Hazır olsun onları da paylaşacağım sizinle. Şimdi düşünüyorum da 36 hafta nasıl geçti böyle çabucak? Artık iyice ağırlaştım. Azcık ayakta kalayım, ayaklarım acıyor ve akşamları çok şişiyor. Tuzlu yememeye çalışıyorum ama pek faydası olmuyor. Biraz önce bilgisayarda hamilelik hallerimden oluşan bir albüm yapayım dedim. O ilk aylardaki halimden eser kalmamış; yüzüm şişmiş, bir tuhaf olmuşum sanki. Artık son haftalarda normal belkide.


Şu sıra en sık kurduğum cümleler; Rüzgar gelmeden ile başlıyor. Yine böyle bir düşünceyle geçen hafta havalı bulutlu olmasına rağmen; kahvaltı için Rumeli Hisar'ında aldık soluğu. Ne olur ne olmaz belki bir süre gelemeyiz dedik. Bizim mekan olarak tercihimiz: Antik Laterna. Uzun süredir gittiğimiz bir yer. İlk gittiğimde; mekanın önündeki teknede balık ekmek yapıyorlardı. Balık ekmeğini, çiğ böreğini ve kahvaltısını tavsiye ederim. 


Rumeli Hisarı boğazda en sevdiğim yerlerden biri. Rüzgar gelsin, biraz büyüsün. Niyetimiz onunla da bol bol gezmek. Nasıl bir çocuk olacak bilmiyorum ama ben gezmeyi sevmesini diliyorum. 
Herkese mutlu hafta sonları!...



14 yorum:

annesiningülü dedi ki...

heyecanlı bekleyiş :)
sağlıkla olsun herşey

SMİLENA dedi ki...

Seblacım bence çok güzel görünüyorsun.insan değişiyor tabii ama hamileliğin verdiği bir güzellik var o da tüm annelerde var.iyi etmeşsiniz .afiyet olsun.bir dönem hasret kalabiliyor insan ama Rüzgar büyüsün tam gaz gezersiniz...
sevgilerimle

Zeynep'in Evi dedi ki...

Seblacım rüzgar gelince yapacaksın birçok şey..bunu öyle güzel başarabilen anneler var ki inanıyorum sen de başaracaksın hem seni çok özleriz..

Ipek dedi ki...

Cok heyecanli degil mi? Simdiden hayirli dogumlar dilerim Sebla. Guzelliklerle geceke minik Ruzgar..

Swotpisces dedi ki...

:) hayırlı hafta sonları...

vintageduygular dedi ki...

Seblacim , Rüzgar gelmeden beraber gecirdiginiz:özellikle gezmelerin ve keyifli sofralarin tadini cikarin derim. Ama oglusunuz gelincede dünya daha bir güzel olucak. Sakin kafana sismelere vb. takma,hepsi geciyor canim. Öpüyorum ;)

Flame dedi ki...

en güzel bekleyiş bence bu...

Sağlıkla gelsin, büyüsün, birlikte gezin...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Amiin Baharcım inşallah:)

Semracım moral veriyorsun;) Çok teşekkür ederim. Son haftalar şişlik olduğu için bir tuhaf oluyor insan. İnşallah:)

Benim de düşüncem ve isteğim öyle olmak Zeynepcim inşallah:)

İnşallah İpekcim:) Çok sağol!

Size de:) Sağolun!

Çıkarmaya çalışıyorum Evrencim:) Çok sağol desteğin için;) Biz de öptük;)

Sanırım öyle Alevcim:)Amiin!

Adsız dedi ki...

Tabii, Rüzgâr'dan Önce, Rüzgâr'dan Sonra olacak hayatındaki herşey. Bir milât olacak çünkü.;)
Şişmeler ağırlaşmalar geçecek Sebla'cım. Bunlar bir evlat getirecek olmanın koşulları.:) Hayırla gelsin, güzel bir doğum postu okuyalım senden.

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Ahh be Sebla'cım hadi hayırlısıyla gelsin şu Rüzgar.
Özledim seni bir denk getrip görüşemedik ama aklım sende.
Rüzgar'ı merakla bekliyoruz.Öpüyorum kocaman:)

Elifinelizi dedi ki...

Rüzgar gelince hayatın anlamı dahada büyüyecek , yapıcakların , yapmak istediklerin dağ gibi büyüyecek , Ne şanslısın düşününce . Mutlu olun çokkk birlikte

Benim Hayatim dedi ki...

Zaman gerçekten çok hızlı geçti. Gelsin artık Rüzgarcık :))

Noni dedi ki...

Oyyy minnoşun gelmesine bişey kalmamış çok heyecanlıııııııı!!!!!

paNDuf dedi ki...

Hamilelik cok guzel son ayin keyfini cikar. Tabii dogum yapmak anne olmakta dunyalara bedel. Sabirsiz bekleyis var dogal olarak. Mutlu ve huzurlu dogum ve lousalik sureci diliyorum.. Panduf