2 Temmuz 2007 Pazartesi

Haftasonu...

Bu haftasonu yoğun bir haftasonuydu. Hatta perşembeden başlayayım ben anlatmaya. Perşembe günü kuzumla Gülden ve Hakan'ın evini görmeye gittik. 2 ay sonra evlenecekler. Evlerini tuttular, eşyaların bir kısmını yerleştirdiler. Bir heyecanla evlerini gösterdiler bize. Onları görünce bizim de bir akşam Gülden'i yaka paça bizim eve götürüşümüz geldi aklıma. Evde lamba bile yoktu o zaman. Karanlıkta ev gezdirdik sözde:) Şimdi onlar aynı heyecanları yaşıyorlar. Eviniz çok güzel. Güle güle, ağız tadınızla oturun inşallah! Artık hep sizdeyiz:) Aşağıdaki foto da ilk misafir bizlerin lahmacun keyfi:)
Cumartesi günü sabah, kardeşimin doğumgünü sebebiyle babamı da ikna ederek Çengelköy'de kahvaltı yaptık. Ben Çınaraltı Kahve'yi çok seviyorum. Dışarıdan içecek dışında istediğinizi götürebiliyorsunuz. Kuzumla kahvaltı için yaz-kış tercih ettiğimiz yerlerden biridir. İstanbul'da oturup, hala gitmeyenler varsa çok şey kaybediyorlar bence.
Kahvaltı keyfimizden sonra evde pasta kestik. Ayıptır söylemesi vişne-çikolatalıydı. Bir tesadüf eseri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nda doğan mert çocuk nice yaşlara tekrar!

Pasta keyfinden sonra eve döndük. Akşam Gülden ve Hakan'ın nişanı vardı. Bu yüzden en az 3-4 saat önceden evde olmam gerekiyordu benim. Herşey hazır da olsa bir yere gideceksem 45 dak.dan önce çıkamıyorum evden:) Neyse ben ütümü yaptım, yüzümü temizledim,kıyafet, makyaj vs...Saçımı tam kurutmadım. Jöleyle dalga yaptım çünkü. Bu sıcak havada fazla kurutmama gerek yok diye düşündüm doğrusu. Bunun ve soğuk içeceklerin sonucu şu an bir mayfa babası gibi konuşuyorum. Hatta konuşamıyorum:( Birazdan çıkacağım ve dolmuşa bineceğim, ineceğim durağı nasıl söyleyeceğim diye kara kara düşünüyorum...

Dün de adaya gidelim dedik. Kuzum A.B.D'den döndüğünden beri hiç uzun bir uyku çekemediği için geç kalktı. Kahvaltı vs. derken saat 15.00 oldu. Biz yine de gidelim, dedik. Ama iskelenin etrafındaki hiçbir yerde park yeri bulamadık. Her yer doluydu. Ben de karşıya sahile gidelim dedim kuzuma. Arnavutköy'deki Ali Baba'da köfte yedik:) Çok temiz ve lezzetli köfteleri. Hakanlarla yaptığımız uzun konuşmalar sonucunda Bebek'te buluştuk. İkisi de çok yorgundu:) Kuzum waffle, Hakanla Gülden dondurma keyfi yaptılar. Ben de kahve:) Eeee gün bitti mi dersiniz? Hayır! Soluğu bizim evde aldık. Güldenle beraber yemek hazırladık. Afiyetle yedik. Bir yandan kekimiz de fırında pişiyordu. Yemek sonrası Köstebek filmini izlemek üzere kurulduk koltuklara. Bizim film sohbetlerimiz yüzünden film birkaç kere başa alındı:) Köstebek çok karmaşık bir film. Kim polis,kim kötü adam anlayamadık. Devamlı "hııııı" olduk. Çok akıcı bir film de değildi doğrusu. İşte haftasonumuz böyleydi...



Not: Bu benim en uzun yazım oldu galiba:)

11 yorum:

anemon dedi ki...

çengelköye bende bayılırım orda deniz yıldızı diye bir restrant var çok hosuma gidiyor orası lahmacun pasta ya offf canım cekti

Adsız dedi ki...

canım benım iyiki varsınız

daimamutfak dedi ki...

İstanbulu nasıl özledim anlatamam..sizin anlatımınızla biraz özlem giderdim...sevgiler...neriman

LoLa dedi ki...

ayy bizde giderdik çınaraltına ne güzel dopdolu birgün geçirdin demek
biz gezemiyoruz eşimle seçimlerden dolayı işler acayip yoğun ama seçimlerden sonra belkide tatile çıkabiliriz inş........

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Deniz yıldızı na dikkat etmedim hiç Civciv. Lahmacun ve pastayı sorma. Geçen hafta çok abarttım. Bu hafta dikkat ediyorum o yüzden:)Öpüyorum. Bursa'ya selam. (Anneannem Bursalı sayılır bu arada;)

Güldencim siz de iyi ki varsınız:))Teşekkürler...

Neriman hoşgeldin:) İstanbul özlenmeyecek gibi değil haklısın! Siz Ankara'dasınız galiba. Ben de arasıra Ankara'yı özlüyorum.
İstanbul'dan sevgiler.

Lolacım seni tekrar burada görmek çok güzel. İnşallah güzel bir tatil yaparsınız. İkinize de iyi gelir:) Öpüyorum kocaman:)

emel'ce dedi ki...

ne g�zel bir haftasonu seblac�m imrendim..

Benim Hayatim dedi ki...

Seblacım ben sana yorum bırakamıyorum hemen pc kapanıyor.

Gelmiş Kuzun gezersin tabi :)

aysun

AsYa dedi ki...

lahmacun.....çok sevmem ama yinede canım çekti şimdi:)
böyle yemek resimleri koymasak efenim zaten olduk 78:)
Bu arada ben köstebek i çok beğenmiştim :)
babel'i hiç sevmemiştim...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Sağol Emelcim:)Ama hani yeni yazı nerede? Özledim:)

Aysuncum, benimle ilgili birşey değil sanırım. Blogger ile ilgili olabilir. Ama sonunda yazabilmene sevindim. Evet aynen öyle:) Eee darısı senin başına! Az kaldı di mi?

Asya çok pardon:) Vallahi hiç aklıma gelmedi. Ben tarif veriyorum arada. Vermeyeyim mi şimdi? Aşk olsun ayrıca sen hangisini beğendiğini söyle kargoyla gönderirim ben sana:) Hatta evime buyur:) Ayrıca sen 78 e çok mu diyorsun? Maşallah Maşallah! Öpüyorum:)

Benim Hayatim dedi ki...

Köstebeğin sonunda herkes ölüyo öyle kalıyosun :) Beni de pek sarmadı ama bu film leonardo di caprio nun en erkeksi halidir :p
beğendim mi beğendim sarışınlığı da azalmış nasıl olduysa daha iyi olmuş.

LoLa dedi ki...

seblacım hareket hareket hadi ama bir yazıyosun bizi idare ediyosun günlerce aaaaaaa
:))))