ERİŞTE SALATASI
Malzemeler: Ölçü vermiyorum. Göz kararı yaptım çünkü. Ev eriştesi, yoğurt, sosis, kornişon turşu, dereotu ve 1 tatlı kaşığı mayonez.(Tat versin diye)
Yapılışı: Erişteyi makarna gibi 10 dak. kaynar suda haşlayın. Haşladıktan sonra sırayla yoğurdu, küp küp doğranmış sosi, kornişonu, dereotunu ve mayonezi ekleyin. Hafif ve lezzetli bir alternatif oluyor.
MİLFÖY BÖREK
Milföyün yapılışını tarif etmeye gerek var mı bilmiyorum ama yine de yazayım. Zaten görüntüsü yüzünde koyuyorum bloga. Milföyleri çözüldükten sonra ister dörde bölüp, ister direkt olduğu gibi katlayarak pişirebilirsiniz. Ben içine beyaz peynir-kaşar-sosis-sucuk koymayı tercih ediyorum. Pişirme süresi yaklaşık 25-30 dak. Afiyet olsun, kilo olmasın:)
9 yorum:
Ellerine sağlık :) Ben de yapabilecek miyim acaba yemek evlenince? :(
Çok güzel görünüyorlar,ellerine sağlık.bende küçük boncuk makarnadan çok yaparım böyle salata ama erişte hiç aklıma gelmemişti,iyi fikir.
Seblacım çok severim erişteyi..
Nefis elllerine sağlık öpğyorum
Ne zamandır yemiyorum walla, nasıl canım çektiii...yarın yapıcam!
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar. Kahvaltımı etmedim daha milföyler çok iyi olurdu sıcak sıcak!
Milföylü tariflere dayanamayan ben soruyor şimdi sana Sebla ? Hem afiyet ola ama kilo olmaya nası olucak :)
Ellerine sağlık..Sevgiler
Quentis yaparsın tabiki niye yapmayasın:))Yeter ki ilgi duy;))
Mutlucum çok teşekkür ederim. Erişteyi şiddetle tavsiye ederim;)
Emelcim çok sağol:) Öptüm seni:))
Burcucum hamişlerin de canını çektiriyoruz böyle ama annen yanında zaten, ne istersen yapar di mi sana? Ankara'ya sevgiler...
Aysuncum afiyet olsun:)) İnşallah bir gün gelirsiniz, yaparım:))
Pastardacım hoşgeldin:)) Vallahi olmuyor, haklısın:) Ama işte umut dünyası:)))
enfes gorunuyor eriste bayilirim ellerinzie saglik
Nihancım taaa Arnavutluk'tan hoşgeldin:))Beğenmene sevindim:)Çok teşekkürler. Öptüm. İstanbul'dan sevgiler...
Yorum Gönder