30 Kasım 2007 Cuma

Haftasonuna doğru...

Dün gece zar zor aldığım duş, saçını köpükle ve kurut sıralamasından sonra çok da zor uyanmadım bu sabah. Ne de olsa bugün cumaaaa!(Cumartesi çalışanlardan özür:)Gerçi ben cumartesi-pazar ders çalışacağım ama olsun. Bugün iş çıkışı arkadaşlarla buluşacağız. Onunla yetineceğim artık. Gerçi yarın da annemlerde balık keyfi var. Arada da ders çalışacağım artık:) Bu son haftam, sınav haftaya pazar günü. O yüzden elimden geleni yapmam lazım. Bu saatten sonra da ders çalışmak çok zor geliyor, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Babamın bir sözü vardır. Hayat bir sınav diye. Doğru galiba sınavlar hiç bitmiyor...

Hani size bayramda yurtdışında olacağız demiştim ya: Vizemizi aldık, bayramda Almanya da olacağız inşallah:) Benim ilk yurtdışı seyahatim, çok heyecanlıyım o yüzden. Şu sınavı bir geçsem, rahatca tatile odaklanabilsem:)Almanya'yı bilenler varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum. Hazır yurtdışına çıkmışken, oradan Paris'e geçelim dedik ama tren fiyatları inanılmaz pahalı. Belki yakın olduğu için Luxemburg ya da Belçika'ya geçeriz. Artık oraya gittiğimizde bakacağız. Herkese mutlu haftasonları!

10 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

CİCİ SENİ EN İYİ BWN ANLARIM..30 DAN SONRA ÖĞRENCİ HAYATI ZOR İŞ..KOLAY GELSİN SANA..
ALMANYAYI BİLMİYORUM AMA...EMİNİM GÜZELCE EĞLENİRSİNİZ KUZU İLE ORALARDA..
BAŞARILAR SANA..

LoLa dedi ki...

yaaa süper ders çalışmak değil tabiki, yurtdışına gitmek:)

anemon dedi ki...

seblacığım
ne sınavına gireceğini bilmiyorum kaçırmışım ben o postu sanırm basarılara canım ders calışmak vallaha biz oğlumla her gün çalıstığımız için
bazen diyorum sam onu calıstırıken arada bende calıssamda kendim için sınavlara girsem fena mı olur
oh ne kadar güzel bayrımı farklı bir sekilde gecriceksin
bende hiç cıkmadım yurt dısına eşim cok çıksada bana fırsat olmadı
almanyayı bilmeiyorum taktir edersinki sonuçta değişk bir ülkeye gideceksin mutlakai keyif alacaksındrı
sevgiyle kal

sessiz balik dedi ki...

merhaba seblacım
seni sobeledim ben
yazmak istersen :)

CaDı dedi ki...

Ikinci yilinizi gecde olsa tebrik ederim, bizde bu ayin sonunda bitirecegiz:)) Almanya seyahatini sevdim,bizim yerimizide gez, bol bol fotograf cek emi? Biz malesef ulke degistiremiyoruz:))) Sinavda da basarilarr!!

Adsız dedi ki...

canım benım çok çalıştığın için sınavın çok güzel geçicektir eminim bu kadar yorgunluğun üstüne bir tatil de çok güzel gelicektir. bol bol gezin ve resimler çekin bizde görmüş olalım. :)

Adsız dedi ki...

biliyosun geçen mayıs ayında ordaydık ..10 gün kaldık biz..tren fiyatları gerçekten pahalı..ama biz gezentiler 6 şehir gezdik..eğer tanıdık birileri varsa araba kiralayıp gezin derim..
daha ekonomik.navigasyonlarla yolda sorun olmuyo..biz ençok düsseldorf ve münihi sevmiştik.
bide bize uçak biletlerimizi kuzenler german wings in kampanyalarından almışlardı..Thy fiyatlarına oranla acayip hesaplıydı..
offf..çenem düştü..iyi eğlenceler şimdiden..

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Sağol Şebocum:) İnşallah güzel geçer:)

Öyle Fatoşcum:) Darısı başına:)

Halecim işimle ilgili bir sınav. Dediğin gibi farklı bir ülke, farklı bir kültür:)

Teşekkürler Sessiz balık:) En kısa zamanda:)

Cadıcım çok teşekkürler! Fotoğraf delisi olarak bir sürü çekeceğime emin olabilirsin! İstanbul'dans evgiler...

İnşallah Güldoşcum:)

Yaban Eriği öncelikle tekrar tekrar tebrikler! Sizin adınıza çok ama çok sevindim. Bebişin hayırlısıyla gelmesini dilerim! Biz de araba kiralamayı düşünüyoruz, bakalım. Bilgiler için çok sağol:)

kakaolusevgi dedi ki...

Canım ya süpersiniz,vallahi süper,benim için de gez emiiii.Bir de senden birşey rica edicem,nolurrr bol bol foto çekkkkkkk,inşaallah gzüel güzel gidip gelin arkadaşım.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

İnşallah Kakaolucum:) Merak etme, bir sürü fotoyla döneceğim:)