29 Mayıs 2008 Perşembe

Benden...

2 aydır düzenli olarak spor yapıyoruz. Düzenli derken en fazla haftada 2 kere gidebiliyoruz. Bir spor salonuna yazıldık. İlk ay yürüyüş-bisiklet-cross trainer üçlüsünü yaptık sadece. Aaa dedik hiç hamlamadık ne güzel! Ama geçen hafta aletlere geçince gerçekler ortaya çıktı. Spor eğitmeni bizim kas-yağ oranımızı belirledikten sonra bir program çıkardı. Programın ilk günü yine bisikletimizi ve cross umuzu yaptık. Hadi bakalım dedi: Aletlerle çalışacağız! (Oldum olası spor aletlerini sevmem!) 60 kere bacak açma-kapama hareketi(bacaklarım hala acıyor..) 15 kere kolları açma-kapama hareketi, 40 tane kalça hareketi, 30!!!mekik (aletle yapıyorsunuz, gülerken göbeğim acıyor!) ve 30 tane bacak hareketi yine. Ne zormuş hareketleri yapmak! Yürüyüş, bisiklet vs.. iyiydi:) Ama tabiki yağlarımızı yakıp, vücudumuzu sıkılaştırmak için bu aletlerle de çalışmamız gerekiyor. Alışacağız artık:) Herşey sağlık için! Amaç; sporu hayatımıza sokmak! İmkanı olan herkes yapmalı!

Hani ben İtalya diye çırpınıyordum ya!..Biz İtalya'yı şimdilik erteledik. Haziran'da önce Bodrum sonra Marmaris'e gideceğiz. Bodrum' a gitmeyeli uzun zaman oldu. İnşallah kuzumla güzel bir tatil yaparız.

Şu sıra mutfakta paylaşmaya değer tatlar yaptığım söylenemez. O yüzden bir süredir tarif paylaşmıyorum sizinle. Ama kuzum bana Dünyanın En Güzel Tatlıları kitabını aldı. İçinde çok güzel tarfiler var. En kısa zamanda paylaşmaya başlayacağım.

Fotoğraf doğumgünümden kuzumun aldığı papatyalar ve kart...(Fotosuz olmasın yazı diye;)

9 yorum:

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Papatyalar ne güzel üstelikte çok anlamlı biri tarafından hediye edilmiş.Tatil ne güzel yaa bende gitmek istiyporum bir an önce.İtalya'ya bende birara gitmeyi çook istiyorum.Aynı zamanda mı gitsek acaba:)

Yasemin dedi ki...

super bir sey spor yapmak.. ah ah hamile kalmadan once bizde duzenli yapioduk sonra ben şiştikçe azaldı azaldı.. ve şimdi hiçe indi. ama az kaldi yeniden baslayacagim :) bu arada harika bir kitap esini seciminden dolayi tebrik ederim. ben pek cok tarif denedim o kitaptan denemeye de devam ediyorum :)

zarpandit dedi ki...

ah spor ömrümü yedi..boynum bacaklarım ağrıları hala hatrımda..
şimdilerde bol bol su tüketip yürüyorum..
kaçıyorum spot salonundan:)
çiçekler çok güzel benim yerimede bol bol kokla:)
hayırlı cumalar canım..

sevdamavisi dedi ki...

Seblacığım,
ben de gittim 1 sene spor salonuna çok zindeleşmiştim. şu sıralar ben de hayatıma sokmak istiyorum ama şartlarımı bir türlü ayarlayamadım bir de tembellik var. ne güzel başlamışsın umarım iyi gelir. ben de haftasonları koşmaya çalışıyorum ama artık çalışmayacağım koşacağım. sevgiler

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Teşekkürler Özlemcim:) Olabilir Özlemcim neden olmasın? Gidelim de:)))

Elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz Yasemincim. Sen de başlarsın yine merak etme, hele bir Sencer yürümeye başlasın:) Kitap çok güzelmiş canım, süper şeyler var:)

Merhaba Gökçe! Hoşgeldin:) Sorma geçen hafta gitmiştik daha yeni geçti ağrılar. ALışacağız inşallah:)

Haklısın Sevda! Daha dinç hissediyoruz:)

LoLa dedi ki...

spor yapmayı çok istiyorum ama istikrarım yok bu konuda maalesef aslında yakın zamanda sabahları düzenli yürüyüş planlıyorum gerçekten çok önemli spor yapmak ama ihmal ediyoruz işte inş. siz hiç bırakmazsınız bu arada şimdiden iyi tatileer...
sevgiler...

kakaolusevgi dedi ki...

NİCE NİCE YAŞLARINA TATLİŞŞŞŞŞ.
PAPATYALAR KOCAMAN VE ÇOK TATLILAR.,
BU TATLI ÇİÇEKLER GİBİ M UTLULUUNUZ BOZULMASIN,DAHA DA ARTSIN İNŞAALLAH.
SPOR DA YAZDAN ÖNCE SÜPER FİKİR

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Güzel bir hafta olsun:)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Fatoşcum sağol! Esas size iyi tatiller! Umarım çok güzel geçiyordur:)

Kakaolucum çok sağol! Teşekkürler!

Sağol Özlemcim sana da:))