5 Nisan 2009 Pazar

Pazar Pazar

İstanbul güneşliydi bugün. Biraz da serin. Vapur keyfi eşliğinde karşıya geçtim. Anne yemeklerinin ardından çayın yanında dost sohbetleri vardı. İlk metrobüs denemesini gerçekleştirdim:) Merter'den buraya 30 dakikada geldim, çok mutlu oldum:) Yalnız pazar olmasına rağmen biraz kalabalıktı metrobüsler. Duraklar ve köprü üstü dışında hiç durmadan gittik. Mesafeler yakınlaştı sanki.

Evde çok işim var: Badana konusunda kararsızım ama yaptırmam gerekiyor. Eve taşınalı 3,5 sene oldu. Artık badana istiyor. Yatak odası dışında yaptırmak istiyorum eğer uygun fiyat verirse badanacı. Renk olarak da şu sıra popüler olan kum bejini istiyorum. Kim bilir ne güzel olur duvalar tertemiz:) Ayrıca evi tam anlamıyla elden geçireceğim. Fazlalıklar, verilecekler, kullanılmayanlar hepsi toparlanacak. Gardolapları tümden boşaltıp, içindekileri yıkayıp tekrar düzenleyeceğim. Dolaplarda yeni bir düzen kurmam lazım. Şu anki halleri çok fonsiyonel değil sanki. O yüzden annemle yapacağız. Bazen farklı bir göz gerekiyor, göremediklerinizi görebilsin diye. Yatağın altı ve sandık da almış başını gitmiş. Herşeyi baştan düzenleyeceğiz anlayacağınız. Bütün tüller, perdeler yıkanacak. Kuzum geldiğinde ev tertemiz ve daha bir düzenli olacak:)

Veeee ben kuzum gittiğinden bu yana 2 kg. vermişim:) Yani Ekim ayından bu yana 5 kg. Hedefe 2 kilo kalmış:) Sadece 2!!! Aslına bakarsanız 2 aydır yediklerime dikkat etmiyorum ama her gün 30 dak. yürümeye çalışıyorum. Sanırım bunun çok yararı oldu.

Şafak:41 bugün! Atarsa 40:) (Yani yarın 40!)

Çok güzel bir hafta olsun hepimiz için! Soğuğun yerini ılık hava alsın! Hastalar iyileşsin! Gidenler dönsün! İşlerimiz rast gitsin!...

13 yorum:

HÜLYA dedi ki...

Merhaba Sebla
Yorumun için tesekkür ederim... Evet, burda havalar geçen cumartesi gününden beri çok güzel olmaya basladi, hatta bu hafta 19 derece olacagini bildiriyorlar. Galiba artik yavas yavas buralara da bahar geliyor, çok seviniyorum. Kisi hiç sevmiyorum.
Metrobüs ü denemissin :-) Bende çok merak ediyorum.
Eminim, evinde herseyi yeniden düzenlediginde tertemiz mis gibi olacak. Esinin gelmesine de az kaldi :-) çok güzel günler dilerim.

Flame dedi ki...

Günaydın canım. Bitmiş gitmiş askeril :) Yaz'ın ilk günlerinde yanında olacak ne güzell.. Bende 2 yıl önce kum beji yaptım oturma odası ve koridoru. Tavsiye ederim çok hoş duruyor.. Kiloların gitmesi ise süpperrr

Tanya's dedi ki...

Seblacım,

Ee bitmiş askerlik canım..incecik karşılayacaksın o zaman kuzuyu..

Ev boyama ilerine karışmam..genelde acaip fikirlerim olur zira.

SMİLENA dedi ki...

oh az kalmış 41 nedir ki göz açıp kapayana kadar biter.kilo vermene sevindim yürüyüş çok etkili oluyor bende başlamak istiyorum ama havalar bir türlü ısınamadı
sevgilerle

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Hülyacım canım çok sağol:) Hepimize:)

Ehh bitti sayılır Alevcim:) Aaa tavsiye ediyorsun yani. Çok güzel! Sağol:)

Çok da ince sayılmaz Tanyacım:) Senin kadar değil yani:)

İnşallah Semracım:) Ben mutlaka günde 30 dak. yürüyorum işe gidip gelirken. Öyle bir fırsat yarattım kendime:)

kakaolusevgi dedi ki...

ÇOK HOŞ YA ,BEN DE METROBÜSE BİNMEK İSTERDİM.
Kesinlikle evdeki değişiklikler seni yorsada,sonrasında bakıp bakıp mutlu olacağına eminim.
İnşaallah herşey istediğin gibi olur canım da kuzunla doya doya hasret giderirsiniz

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Seblacığım sil artık şu kirpikteki göz yaşını :( Her gelişimde için buruluyor vallahi :( Evdeki işleri dert etme, anneyle yapılan işler çabucak biter. Sohbetle karışık bitiriverirsiniz çabucak. kum beji ise güzel seçim, ben de çok severim o rengi. Eski evim o renkti. Tezkereye de birşey kalmamış sık dişini :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

İnşallah Kakaolum:)

Aaaa Esracım hiç böyle düşünmemiştim. Uygun bir foto bulunca değiştireceğim söz;) Kum beji birçok kişinin tercihi galiba:)

Hayatın Ressamı dedi ki...

bende bahar temizliğine başladım yavaş yavaş.az kaldı bence artık sayma ben saydıkça çok zor geçtiğine inanırım .

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

her şey gönlüne göre olsun canım.
askerliği yeni bitirmiş ;
bir emekli asker annesiyim :)
çok iyi anlıyorum çok..
allah kavuştursun, hayırlı teskereler diliyorum.
sevgiler.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Bahar temizliği kulağa en hoş gelen temizlik olsa gerek değil mi Sihirli Eller? Alışkanlık oldu sayıyorum mutlaka her gün:)

Hoşgeldiniz Bir Dut Masalı:) Evet çok iyi anlıyorsunuzdur o zaman. Çok sağolun!

zuzuların annesi dedi ki...

Seblacım geri sayım, az kalmış 41 ne ki?
41 kere maşallah, geçer gider:))))

Mutfak dekorasyon dedi ki...

tskler iyi calisma olmus